15 december Dahldiner

15 december Dahldiner

In samenwerking met het Posthuis Theater verzorgen wij op 15 december het Dahldiner in onze grote zaal!
Reserveer op tijd want vol=vol.
Kaarten zijn verkrijgbaar op de site www.posthuistheater.nl
Kosten à € 49,50 per persoon

Menu:

Rivierkreeftjes

Met huisgemaakte mayonaise van olijfolie en een vleugje limoen

***

Parelhoen “korhoen”suprême

In gerookt spek met lichtbruine romige jus en roseval kriel en cranberry marmelade

*

Loopy`s warme broodpudding

Mijn versie gemaakt van Fries suikerbrood met opgeslagen en “beeren”jongens

Boerenjongens maar dan met beerenburg gemaakt

Over de voorstelling:
De verhalen van Roald Dahl (1916-1990) zijn wereldberoemd, bizar, griezelig, en soms zelfs sadistisch, maar ze zijn vooral erg grappig. Wat niet iedereen weet is dat de schrijver ook
kookboeken op zijn naam heeft staan. Kookboeken voor volwassenen, maar ook de griezelkookboeken en voor kinderen. Tijdens dit driegangenDahldiner in onze grote zaal, komen beide talenten van de Britse schrijver aan bod: schrijven en koken.

Marjan Penterman en Frank Belt vertellen de meest bizarre, spannende en grappige Dahl-verhalen voor volwassenen. Tussen de verhalen door worden er heerlijke gerechten geserveerd uit het kookboek. Of andersom, zo je wilt. Hoe het ook zij, het belooft een onvergetelijke en smakelijke avond te worden.

Reserveren is mogelijk tot en met 11 december. Daarna sluit de kaartverkoop en weten de koks exact hoeveel gerechten er uit het Roald Dahl kookboek moeten worden gemaakt.

Wilt u aansluitend overnachten? Dan kan voor € 54,50 per persoon op basis van twee personen op 1 kamer.  Dit is inclusief een overnachting in een comfortkamer en ontbijt en exclusief toeristenbelasting € 1,- p.p.p.n. 

terug naar overzicht
Home 15 december Dahldiner