Zaterdag 17 december: Charles Dickens diner in onze zaal UITVERKOCHT!

Na het succes van het ‘Dahldiner’ en ‘Couperus Culinair’ neemt Op Verhaal ons mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen. Dickens was een meester in het beschrijven van kleurrijke personages, waarmee je zo maar door het Londen van anderhalve eeuw geleden lijkt te struinen. Je voelt je samen met Oliver Twist ongemakkelijk in het donkere rovershol van Fagin, ruikt de geurige thee in de porseleinen kopjes van de rijke dames, smult van een warme kom vol pens op een koude winterdag en hoort hoog boven je een klokkenspel.

Net zo rijk aan klanken, geuren en smaken is het verteldiner ‘Aan tafel met Charles Dickens’. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen Dickens’ bekende en minder bekende verhalen tot leven, begeleid door Maurits Boreel op viool.  De kok van dienst zorgt aan de hand van het kookboek ‘Aan tafel met Charles Dickens’ van Josephine Leeuwenhoek voor een smakelijk driegangendiner, dat op de tafel van de Engelse schrijver zelf niet had misstaan.

Wat is er fijner dan met elkaar genieten van een heerlijk diner en intussen luisteren naar de mooiste verhalen?  Met die gastvrijheid willen Markan Penterman en Frank Belt u ontvangen. Tussen de lekkerste gerechten door vertellen zij u verhalen.

Kaarten voor dit mooie evenement kunt u alleen kopen op de site van het Posthuis theater.

Wilt u meer informatie of een reservering maken? Klik hier

v.a. € 51,50

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Diner
arrangementen

Home Arrangementen Dineren en luisteren naar een prachtig verhaal! UITVERKOCHT!