Corona Proof Vergaderen

Een complete dag vergaderen met 1,5 meter afstand!

Een vergadering, training of zakelijk overleg? Vanaf 1 juni openen wij onze deuren weer voor vergadergasten. Wij hanteren, conform de richtlijnen, een maximale groepsgrootte van 30 personen. Onze zalen zijn zo ingericht dat er altijd 1,5 meter afstand is tussen de gasten. De vergaderlunch serveren wij in de vorm van een lunchpakket. Zo kunt u tijdens een wandeling in de bossen genieten van al dat lekkers dat onze chef voor u heeft klaargemaakt. Wilt u liever lunchen in de vergaderzaal? Ook dat is mogelijk, wij serveren de lunch dan per persoon op een bord.

Bent u benieuwd naar onze maximale capaciteit met de 1,5 meter afstand? Wij hebben alles even in een overzicht gezet: capaciteit overzicht 1.5 meter zalen. Let hierbij wel op de maximale aantallen. Tot 1 juli mogen geldt er een maximale groepsgrootte van 30 personen.

8-uurs vergaderarrangement (te reserveren vanaf 10 personen)

Bij het 8-uurs vergaderarrangement kunt u vergaderen van 09.00 uur tot 18.00 uur of van 13.00 tot 21.00 uur. Dit arrangement is inclusief vergaderlunch (€ 41,50) of driegangendiner (€ 73,50).

Lange rit voor de boeg? Boek dan een overnachting in een van onze sfeervolle kamers.

Bent u met minder dan 10 personen?

Dan maken wij graag een offerte op maat. U kunt deze offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Hoe gaan wij om met de Corona maatregelen?

Wij stellen hoge prioriteiten aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

Hoe wij hier invulling aangeven kunt u lezen op onze speciale pagina over onze Corona maatregelen

 

v.a. € 41,50

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Zakelijk
arrangementen

Home Arrangementen Corona Proof Vergaderen
Boek uw kamer