Pré kerst hotelarrangement

Het echte kerstgevoel in de hele maand december!

Een heerlijke december beleeft u bij Tjaarda. In de prachtige omgeving en het sfeervolle hotel is het heerlijke toeven in Oranjewoud.

Pré kerst hotelarrangement à € 134,00 p.p.p.a.

Ons pré december arrangement is inclusief:

  • 2x overnachting in een comfort plus kamer
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • speciaal 3-gangen kerstdiner op dag van aankomst
  • koffie/thee met een kerstlekkernij

De prijs is exclusief toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. en eventuele single toeslag € 25,50 p.p.p.n..

Hotel Tjaarda: van alle gemakken voorzien

Aanvullend op het arrangement kunt u bij ons daarom gebruik maken van verschillende voorzieningen zoals ons Grand caférestaurant en wellness center.

De prijs van dit arrangement is alleen geldig in de maand december 2021 en niet te boeken tijdens de kerstdagen, 24,25 en 26 december 2021.

Coronamaatregelen per 28 november 2021

Grand café 1834 en restaurant ‘de Oranjetuin’

Zowel Grand café 1834 als Restaurant de Oranjetuin zijn tot 17.00 uur geopend. Het dragen van een mondkapje is weer verplicht en de 1,5 meter afstand wordt weer gehanteerd. Zodra u een vaste zitplek heeft mag het mondkapje weer af.

In ‘Room Dining Service’ voor hotelgasten

Het hotel is geopend. Onze hotelgasten kunnen bij ons dineren door gebruik te maken van de “In Room Dining service”. Wij brengen u diner naar uw hotelkamer waar een gedekte tafel voor u klaarstaat. Tussendoor kunt u makkelijk drankjes bestellen door gebruik te maken van onze whatsapp service voor hotelgasten. U kunt dus nog steeds genieten van een heerlijk verblijf, midden in de rustige bossen van Oranjewoud. Gebruik van ons zwembad, fitness en saunafaciliteiten is altijd inbegrepen tijdens uw verblijf.
Maak uw verblijf compleet met een bezoek aan Skin in Balance Oranjewoud. Vanwege de aangepaste maatregelen is Skin in Balance tot 17 uur geopend.

 

December arrangement +

Net even dat beetje extra luxe in uw arrangement? Maak uw verblijf compleet en verblijf op een comfort plus (toeslag à € 9,00 per nacht), luxe kamer (toeslag à € 20,- per nacht), junior suite (toeslag à € 25,00 per nacht) of Amalia suite (toeslag à € 75,00 per nacht)

v.a. € 134,00

terug naar overzicht

Meer Hotel
arrangementen

Home Arrangementen Pré kerst hotelarrangement