Ontdek Marijke Muoi Wine & Dine deze winter!
Geniet van een gastronomisch 6-gangen diner vanaf slechts € 52,50 per persoon (normaal € 72,50 p.p.).
Deze speciale actie is geldig tot en met 31 maart 2025 (m.u.v. feestdagen en thema avonden en o.b.v. beschikbaarheid).
Marijke Muoi Wine & Dine
Culinair genieten van eerlijke en ambachtelijke gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten van onze lokale leveranciers.
Gastheer en Chef-kok
Gastheer Thom van der Heide, Chef kok Mark van Noord en de keukenbrigade werken met passie en gedrevenheid. Samen met hun team aan vaste medewerkers willen zij dat iedere gast een onvergetelijke avond beleeft vol gastronomie en gastvrijheid. Ervaar het zelf en geniet!
Gault&Millau
Gault & Millau brengt elk jaar per land, een compleet vernieuwde gids met waardeoordelen uit over de ‘beste’ restaurants. Dit doen zij niet met sterren, maar met punten. De puntentelling start bij 10 en eindigt bij 20 punten als de hoogst haalbare score. Restaurants met minder dan 10 punten vind je niet terug in de gids. Marijke Muoi Wine & Dine heeft 13,5 punten ontvangen van Gault & Millau!
Marijke Moui Wine & Dine is lid van Euro-Toques
Deze restaurantgids wijst u de weg naar de restaurants waar u niet alleen warm en hartelijk wordt ontvangen, maar bovendien verrast wordt met smaakvolle gerechten. Het logo dat uitsluitend gevoerd mag worden door geïnaugureerde leden van Euro-Toques Nederland is voor u een garantie van een menukaart vol met verse regionale en seizoensgebonden producten.
In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, en streng geselecteerde, landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities. Elke lid van Euro-Toques Nederland heeft zijn eigen keuken en identiteit, maar gemeenschappelijk is de passie, gedrevenheid en vakmanschap. Onze leden bewijzen dagelijks culinair toonaangevend te zijn in een mix van culinaire traditie en vernieuwing op basis van de eerlijke regionale keuken.
Prijs en reserveren
De kosten bedragen zondag – donderdag: € 52,50 per persoon en vrijdag/zaterdag: € 60,- per persoon. Reserveren kan o.b.v. beschikbaarheid via tel: 0513 433533 of per email: info@tjaarda.nl.