Een Gastronomisch arrangement!

Begin 2020 goed met ons gastronomisch arrangement!

Een op en top culinair arrangement vanaf € 114,- per persoon* en inclusief:

  • 2x overnachting in een comfortkamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x proeverij diner bestaande uit 10 gerechtjes
  • vrij gebruik van zwembad, whirlpool en saunafaciliteiten

*exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n. en eventuele single toeslag € 25,50 p.p.
Toeslag comfortplus kamer € 9,- per kamer per nacht / luxe kamer € 20,- per kamer per nacht

Geldig van 02 januari tot en met 31 maart 2020.

Heeft u de recensie van restaurant ‘de Oranjetuin’ in de Lekker gelezen?

“Dineren in de Oranjetuin is een feest. Niet alleen door de geruisloze en vriendelijke bediening onder leiding van gastheer
en sommelier Thom van der Heide. Maar ook door de gerechten die de keuken verlaten. Het vakmanschap van chef Joram van der Staay is van voor- tot na en alles daartussenin te proeven. We zitten zogezegd klassiek. Je zou het ook oubollig kunnen noemen, want waar vind je nog gedekte tafels met een napperon en een menageset?Maar er hangt een fijne sfeer en dat is hetbelangrijkst. Veel gasten uit het hotel nemen plaats in de eetzaal. Op de menukaart Franse gerechten met uitstapjes naar de oosterse keuken. Bij het aperitief ontvangen we twee amuses. Een marbré van lardo, serranoham, sinaasappel en nootjes, met een vadouvanmayonaise en een klein kopje sterk getrokken lamsbouillon met lente-ui. Ze smaken veelbelovend. Vooraf paling uit Friesland, gelakt met appelstroop, een dille- emulsie met crème fraîche, kruidensalade,wat zoetzure groente en yuzu. Een fijn begin. Twee bereidingen van black angus volgen en worden op afzonderlijke borden opgediend. We proeven van een mousseline met truffel, draadjesvlees, krullen van eendenlever, chutney van rode ui en broccoli, naast twee stukjes goed gebakken ossenhaas in eigen jus met dezelfde chutney van rode ui en aardappelpuree. De porties vlees zijn royaal maar de groentegarnituren minimaal. Bij het dessert van mangosorbet met gemarineerde geraspte sinaasappel, en rasp van pure chocola wordt een Zuid- Afrikaanse dessertwijn van Stellenbosch, Laibach, natural sweet 2017, geschonken.Een niet te zoete wijn, met slechts 7%alcohol, toetsen van honing en limoen, zeker niet log en daardoor perfect bij desserts. Lekker adres!

Bron: Lekker gids 2019, publicatie datum 29 oktober 2019

 

v.a. € 114,-

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Hotel
arrangementen

Home Arrangementen Een Gastronomisch arrangement!