Éric van Hove – Fries museum

Fries museum presenteert overzichtstentoonstelling Éric van Hove

Vanaf 2 februari 2019 presenteert het Fries Museum in Leeuwarden de grote overzichtstentoonstelling Éric Van Hove: Fenduq. Met een team van internationale ambachtslieden reproduceert Van Hove (Algerije, 1975) industriële motorblokken en voertuigen. Honderden onderdelen worden met de hand nagemaakt van materialen als hout, keramiek en koper. Met zijn ambachtelijke sculpturen snijdt de kunstenaar globale thema’s aan als de verdeling van welvaart en de verschillen tussen het westen en de rest van de wereld.

Reserveren voor het museum is zeker gewenst:
Bij de tentoonstelling wordt gewerkt met een online ticketsysteem. U dient uw kaart te reserveren via de website www.friesmuseum.nl en daarbij geef je een starttijd op. Dit kan ieder uur tussen 11.00 uur en 17.00 uur zijn. Hierdoor worden de bezoeken zo goed mogelijk gespreid over de dag en worden de wachttijden tot een minimum beperkt. Bij het bestellen van het ticket kiest u voor de optie ‘Ik heb al een kaartje’want die krijgt u bij check-in.

Ons Éric van Hove arrangement kost € 124,- per persoon en is inclusief:

  • 2x overnachting in een comfortkamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangen diner
  • 1x toegangskaart Fries Museum LET OP! Reserveer van te voren een datum en tijd voor het bezoek aan het museum via www.friesmuseum.nl. U kunt dan na het selecteren van de tijd in de rechter balk aanvinken dat u al in het bezit bent van een kaart (deze krijgt u bij check in van ons).

De prijs is exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n. en eventuele single toeslag € 25,50 p.p.p.n.

Maak uw verblijf compleet en verblijf op een comfort plus (toeslag à € 9,00 per nacht)  luxe kamer (toeslag à € 19,50 per nacht) junior suite (toeslag à € 25,00 per nacht) of Amalia suite (toeslag à € 75,00 per nacht).

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen en schaatsevenementen. 

v.a. € 124,-

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Hotel
arrangementen

Home Arrangementen Éric van Hove – Fries museum