4 daags Hemelvaart arrangement

Hemelvaart arrangement

Even heerlijk een paar dagen ontspannen tijdens deze bijzondere tijd? Bij Tjaarda hebben wij voor Hemelvaart een hotelarrangement voor u samengesteld. Maak een reservering en heb iets fijns om naar uit te kijken!

4-daags Hemelvaart hotelarrangement:

  • 3 x overnachting in een comfortpluskamer
  • ontvangst met koffie/thee en Woudsterkoek
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 welkomst 3-gangen diner

Check-in op donderdag 13 mei en check-out op zondag 16 mei 2021

De kosten voor dit bovenstaande arrangement bedragen € 195,00 per persoon per arrangement en is exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n. en eventuele singletoeslag à € 25,50 p.p.p.n..

Hemelvaart hotelarrangement +

Maak uw verblijf compleet en verblijf op een luxe kamer (toeslag à € 20,- per nacht), junior suite (toeslag à € 25,00 per nacht) of Amalia suite (toeslag à € 75,00 per nacht)

Corona maatregelen

Op dit moment hebben wij nog geen goed zicht op hoe de maatregelen er in mei uit gaan zien. Wanneer wij op dit moment uitgaan van de huidige maatregelen dan hebben wij take away ontbijt en diner op uw hotelkamer. Hiervoor wordt een mooie opgedekte tafel geplaatst op uw hotelkamer. Dit wordt uit ervaring van andere gasten uitermate goed ontvangen! Ons beautycentrum Skin in Balance is geopend en hier kunt u reserveren op basis van beschikbaarheid. Raadzaam is dit vooraf aan u verblijf alvast te doen. Uiteraard is het altijd mogelijk om te wandelen in de prachtige bossen van Oranjewoud of de omgeving te verkennen per fiets. In ons hotel kunt u hiervoor fietsen huren.

Dit arrangement reserveren

Stapt u straks op de fiets voor een mooie fietstocht door Friesland of komt u lekker wandelen in de prachtige bossen van Oranjewoud? En wilt u daarna lekker ontspannen in ons hotel? Reserveren kan via tel: 0513 433533, per email: reserveringen@tjaarda.nl of via de onderstaande reserveringsknop.

v.a. € 195

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Hotel
arrangementen

Home Arrangementen 4 daags Hemelvaart arrangement