3-daags Pinkster hotelarrangement de luxe

Pinkster hotelarrangement de luxe

Even heerlijk een paar dagen ontspannen tijdens deze bijzondere tijd? Bij Tjaarda hebben wij voor tijdens de pinksterdagen een hotelarrangement voor u samengesteld. Maak een reservering en heb iets fijns om naar uit te kijken!

3-daags Pinkster hotelarrangement de luxe:

  • 2 x overnachting in een luxe kamer
  • ontvangst met koffie/thee en Woudsterkoek
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 welkomst 3-gangen diner
  • 1 x culinair 4-gangen diner op de tweede dag

Check-in op vrijdag 21 mei en check-out op zondag 23 mei 2021

De kosten voor dit bovenstaande arrangement bedragen € 217,50 per persoon per arrangement en is exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n. en eventuele singletoeslag à € 25,50 p.p.p.n..

Junior suite of Amalia suite

Wilt u een ruimere kamer? Boek dan de Junior suite (toeslag à € 25,00 per nacht) of Amalia suite (toeslag à € 75,00 per nacht)

Corona maatregelen

Op dit moment hebben wij nog geen goed zicht op hoe de maatregelen er in mei uit gaan zien. Wanneer wij op dit moment uitgaan van de huidige maatregelen dan hebben wij take away ontbijt en diner op uw hotelkamer. Hiervoor wordt een mooie opgedekte tafel geplaatst op uw hotelkamer. Dit wordt uit ervaring van andere gasten uitermate goed ontvangen! Ons beautycentrum Skin in Balance is geopend en hier kunt u reserveren op basis van beschikbaarheid. Raadzaam is dit vooraf aan u verblijf alvast te doen. Uiteraard is het altijd mogelijk om te wandelen in de prachtige bossen van Oranjewoud of de omgeving te verkennen per fiets. In ons hotel kunt u hiervoor fietsen huren.

Dit arrangement reserveren

Stapt u straks op de fiets voor een mooie fietstocht door Friesland of komt u lekker wandelen in de prachtige bossen van Oranjewoud? En wilt u daarna lekker ontspannen in ons hotel? Reserveren kan via tel: 0513 433533 of per email: reserveringen@tjaarda.nl

v.a. € 217,50

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Hotel
arrangementen

Home Arrangementen 3-daags Pinkster hotelarrangement de luxe