Nieuw! Heerlijke arrangementen met een gouden randje.

Even heerlijk een weekendje weg naar een hotel met een toprestaurant? Geniet ’s avonds van culinaire verrassingen en ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Met ons Royal culinair arrangement combineert u uw overnachting met een gastronomische ervaring om nooit te vergeten!

Tjaarda Royal Arrangement Gastronomisch

Ons Tjaarda Royal Arrangement Gastronomisch is inclusief:

  • 1x overnachting in een luxe kamer
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • exclusieve chocolade patisserie op de kamer
  • glas prosecco als aperitief
  • amuse bij het diner
  • 1x 3-gangen Tjaarda’s Gourmand menu

Prijs: VANAF € 155,00 per persoon. De prijs van dit arrangement is exclusief toeristenbelasting à € 2,90 p.p.p.n. en eventuele single toeslag € 25,50 per persoon per nacht.

Uitbreidingen

Inclusief uw arrangement is ons Gourmand menu, een 3-gangen diner met een keuze in voor- hoofd en nagerecht. Uitgebreid tafelen? Kies dan voor 1 van de Signatuurmenu’s, 4-gangen (toeslag € 7,- p.p.), 5-gangen (toeslag € 17,- p.p.) of het bijzondere prieuwke menu (10-gangen in 5 keer geserveerd) (toeslag € 22,50 p.p.)

Film: Een koninklijke overnachting in Parkhotel Tjaarda

Overnacht in Oranjewoud & geniet

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Marijke Muoi Wine & Dine

Culinair genieten van eerlijke en ambachtelijke gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten van onze lokale leveranciers.

Ons dinerconcept is een 3 t/m 5 gangen menu en deze kunt u nog uitbreiden met ons kaasassortiment. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met een verrassende smaak en een moderne presentatie. Bent u vegetarisch of veganist dan presenteren  wij  u graag ons groentemenu van 4 gangen.

Onze keuken kookt passend bij het seizoen. De gerechten zijn eerlijk en ambachtelijk waarbij in de bereiding gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten.

Waarom Tjaarda voor uw verblijf in Friesland?

Er zijn natuurlijk erg veel hotels, ook in Friesland. Bij ons bieden wij u echter een speciale ervaring & luxe die zeldzaam is. U kiest voor ons vanwege:

  • Onze uitstekende service
  • Onze prachtige omgeving
  • Onze luxe kamers
  • Geweldige faciliteiten

Dit arrangement reserveren

Komt u straks genieten van alle rust en natuur wat deze omgeving te bieden heeft?  En wilt u daarna lekker ontspannen in ons hotel? Het is het bezoek zeker waard. Reserveren kan via tel: 0513 433533, per email: reserveringen@tjaarda.nl of via de onderstaande reserveringsknop.

 

v.a. € 155,-

terug naar overzicht

Meer Diner, Hotel
arrangementen

Home Arrangementen Tjaarda Royal Arrangement: ‘Gastronomisch’
Boek uw kamer