Bites&Business Friesland komt naar Hotel Tjaarda Oranjewoud!

Zin in een gezellig netwerkdiner met andere ondernemende vrouwen?

Bites & Business Friesland komt naar Oranjewoud! Op dinsdag 10 mei om 18.00 uur organiseert Bites&Business Friesland een gezellig netwerkdiner in Hotel Tjaarda te Oranjewoud. Heerlijk samen eten, verbinden en inspireren! Er is geen spreker of bepaald thema, alle tijd is netwerktijd. En jij kunt daarbij zijn. Welkom!

Over Bites & Business
Het Bites & Business concept van Marijke Krabbenbos, eigenaar van de IdeaCompany, is al jaren een succes in meer dan 25 andere steden en regio’s. De tweemaandelijkse netwerkavonden zijn informeel, gezellig en inspirerend. In steeds wisselende restaurants in Friesland wordt genoten van een twee- of driegangenmenu. Je krijgt de gelegenheid jezelf voor te stellen. Er wordt van stoel gewisseld, zodat je iemand kunt opzoeken die qua (net)werk bij je past. Via de enveloppenmethode™ kun je antwoorden, tips, ideeën, suggesties en ingangen krijgen.

Je hoeft geen lid te worden om een keer deel te nemen. Na een eerste netwerkavond bepaal je of je lid wilt worden. Eenmaal lid, kun je ook deelnemen aan de Bites & Business avonden in andere steden. Alle voordelen van het lidmaatschap vind je op www.bitesenbusiness.nl/word-lid.

Aanmelding

Meld je aan via www.bitesenbusiness.nl/events. Je meldt je eerst aan voor de nieuwsbrief. Vervolgens kun je je aanmelden voor het diner. Bij tijdige afmelding (tot 2 dagen van tevoren, 12.00 uur) krijg je je geld voor het diner terug.

Heb je een ondernemende vriendin, kennis of familielid, neem haar mee! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Maar vol=vol, dus registreer je meteen als deelnemer!

Yolanda Schaap-van Veen en Reina Hilarides zijn de coördinatoren van Bites & Business Friesland en zij kijken er naar uit je te ontmoeten op dinsdag 10 mei in Hotel Tjaarda te Oranjewoud!

 

terug naar overzicht
Home Bites & Business Friesland op dinsdag 10 mei 2022