Corona maatregelen – Parkhotel Tjaarda

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom het coronavirus, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1.

Versoepelingen vanaf 25 februari 2022

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 geldt de verplichte afstand van 1,5 meter niet meer. Daarmee wordt een belangrijke stap gezet in het verder openen van Nederland. Ook vervallen de meeste andere coronaregels die nu nog gelden. U hoeft het coronatoegangsbewijs niet meer te laten zien in de horeca. Daarnaast gelden de normale openingstijden weer en is een vaste zitplaats niet meer verplicht.

Corona maatregelen vanaf 26 januari 2022

Ons Grand Café 1834, Restaurant de Oranjetuin, Skin in Balance Oranjewoud, en ons zwembad met saunafaciliteiten zijn vanaf 26 januari 2022 weer geopend!
*Onder voorbehoud van de richtlijnen vanuit de overheid, mocht er in de tussentijd iets wijzigen in het landelijke Corona beleid dan passen wij ons daar op aan en informeren wij u via onze socials en website.

Meer informatie op de site van de Rijksoverheid

NSF keurmerk Covid-19 behaald.

ParkParkhotel Tjaarda heeft het label ‘Covid-19 CONTROLS Checked by NSF’ behaald. Met dit label geven wij aan dat de protocollen m.b.t. Covid-19 op de juiste wijze worden nageleefd. Louvre Hotel Group/ Parkhotel heeft NSF International geselecteerd om een onafhankelijke beoordeling per hotel uit te voeren om de geïmplementeerde veiligheids- en gezondheidsmaatregelen te controleren.

Wat doen wij nog meer om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

Wij stellen hoge prioriteiten aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden de maatregelen/adviezen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven de adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop.

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

 

Home Corona maatregelen