Corona maatregelen

Corona maatregelen – Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom het coronavirus, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1.

Aangepaste maatregelen tot en met 27 november

Zowel het Grand Café als restaurant de Oranjetuin zijn voor het diner geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur. Wij adviseren u uiterlijk 18.00/18.30 uur aan tafel te gaan.

Naast het Grand Café en restaurant de Oranjetuin is het hotel gewoon geopend. U kunt dus genieten van een heerlijk verblijf, midden in de bossen van Oranjewoud. Gebruik van ons zwembad, fitness en saunafaciliteiten is altijd inbegrepen tijdens uw verblijf. Maak uw verblijf compleet met een bezoek aan Skin in Balance. Vanwege de aangepaste maatregelen is Skin in Balance tot en met 3 december tot 18 uur geopend. Vanaf 14 jaar controleren wij het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.

Coronamaatregelen vanaf 28 november 2021

Grand café 1834 en restaurant ‘de Oranjetuin’

Zowel Grand café 1834 als Restaurant de Oranjetuin zijn tot 17.00 uur geopend. Het dragen van een mondkapje is weer verplicht en de 1,5 meter afstand wordt weer gehanteerd. Zodra u een vaste zitplek heeft mag het mondkapje weer af.

In ‘Room Dining Service’ voor hotelgasten

Het hotel is geopend. Onze hotelgasten kunnen bij ons dineren door gebruik te maken van de “In Room Dining service”. Wij brengen u diner naar uw hotelkamer waar een gedekte tafel voor u klaarstaat. Tussendoor kunt u makkelijk drankjes bestellen door gebruik te maken van onze whatsapp service voor hotelgasten. U kunt dus nog steeds genieten van een heerlijk verblijf, midden in de rustige bossen van Oranjewoud. Gebruik van ons zwembad, fitness en saunafaciliteiten is altijd inbegrepen tijdens uw verblijf.
Maak uw verblijf compleet met een bezoek aan Skin in Balance Oranjewoud. Vanwege de aangepaste maatregelen is Skin in Balance tot 17 uur geopend.

Meer informatie op de site van de Rijksoverheid

NSF keurmerk Covid-19 behaald.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud heeft het label ‘Covid-19 CONTROLS Checked by NSF’ behaald. Met dit label geven wij aan dat de protocollen m.b.t. Covid-19 op de juiste wijze worden nageleefd. Louvre Hotel Group/ Golden Tulip heeft NSF International geselecteerd om een onafhankelijke beoordeling per hotel uit te voeren om de geïmplementeerde veiligheids- en gezondheidsmaatregelen te controleren.

Het gebruik van mondkapjes

Een mondkapje is niet verplicht in ons hotel.

Wat doen wij nog meer om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

Wij stellen hoge prioriteiten aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden de maatregelen/adviezen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven de adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop.

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

 

Home Corona maatregelen