Corona maatregelen

Corona maatregelen – Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom het coronavirus, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1.

Overnachten?

Overnachten is nog steeds mogelijk. In combinatie met een overnachting kunt u ook bij ons ontbijten, lunchen en dineren. Wilt u reserveren? Neemt u dan contact op via tel: 0513 433533 of per email: reserveringen@tjaarda.nl.

Wilt u komen dineren of lunchen?

Update 14 oktober 2020 vanaf 22.00 uur: Lunchen of dineren is alleen mogelijk in combinatie met een verblijf in ons hotel. Wilt u hiervoor reserveren? Neemt u dan contact op via tel: 0513 433533 of per email: reserveringen@tjaarda.nl. Let op: reserveren voor een tafel binnen is verplicht. Bij het maken van de reservering vragen wij o.a. naar de samenstelling van de groep (i.v.m. het aantal te reserveren tafels) en ook vragen wij naar uw gezondheid. Deze triage omtrent uw gezondheid gebeurt nogmaals bij binnenkomst.

Zodra de maatregelen weer worden aangepast en gasten van buitenaf ook weer mogen lunchen en dineren bij ons, dan passen wij dit aan op onze website.

NSF keurmerk Covid-19 behaald met 100%!

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud heeft het label ‘Covid-19 CONTROLS Checked by NSF’ behaald met 100%. Met dit label geven wij aan dat de protocollen m.b.t. Covid-19 op de juiste wijze worden nageleefd.

Louvre Hotel Group/ Golden Tulip heeft NSF International geselecteerd om een onafhankelijke beoordeling per hotel uit te voeren om de geïmplementeerde veiligheids- en gezondheidsmaatregelen te controleren.

Mondkapjes

Sinds het Kamerdebat van woensdag 30 september, is breed draagvlak om te besluiten tot een eenduidig landelijk advies, voor het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes. Het betreft geen verplichting, maar is wel een dringend advies. Wij dragen vanaf vandaag allemaal een mondkapje in de ruimtes waar wij met onze gasten omgaan. Wij verplichten onze gasten niet om een mondkapje te dragen.

Wat doen wij nog meer om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

Wij stellen hoge prioriteiten aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Hoe staan wij corona-proof voor u klaar?

Overzicht van de verschillende protocollen die op dit moment gelden.

Onze laatste updates lezen

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden de maatregelen/adviezen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven de adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop. Van de komende ontwikkelingen rondom onze situatie houden wij u via onze social kanalen (Facebook) op de hoogte.

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

 

Home Corona maatregelen