Corona maatregelen

Corona maatregelen – Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom het coronavirus, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1.

Overnachten?

U bent nog steeds welkom, maar dan in een aangepaste vorm! Iedereen heeft de toespraak van minister president Rutte van maandag 14 december gezien. Wij doen onze uiterste best om iedereen die bij ons heeft gereserveerd juist te informeren. U kunt nog steeds bij ons overnachten. Voor onze hotelgasten zal een take away service gerealiseerd worden voor ontbijt, lunch en diner. Grand Cafe 1834 en restaurant de Oranjetuin blijven gesloten. Vanaf dinsdag 15 december zijn ook ons zwembad, de saunafaciliteiten en Skin in Balance Oranjewoud gesloten tot in ieder geval 9 februari 2021.

Wat hadden we graag een mooie kerst en jaarwisseling met al onze gasten en ons team willen vieren. Helaas kan dit nu niet. Het meest belangrijke is, blijf gezond en pas goed op elkaar!
Voor alle gasten die wij blijven verwelkomen zorgen wij ervoor dat alle passende maatregelen in acht worden genomen. Voor alle andere gasten gaan wij dit zo snel mogelijk inhalen en maken we er een bijzonder 2021 van!

NSF keurmerk Covid-19 behaald met 100%!

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud heeft het label ‘Covid-19 CONTROLS Checked by NSF’ behaald met 100%. Met dit label geven wij aan dat de protocollen m.b.t. Covid-19 op de juiste wijze worden nageleefd.

Louvre Hotel Group/ Golden Tulip heeft NSF International geselecteerd om een onafhankelijke beoordeling per hotel uit te voeren om de geïmplementeerde veiligheids- en gezondheidsmaatregelen te controleren.

Mondkapjes

Per 1 december is het verplicht een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Het mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters. Voor deze en andere maatregelen is gekozen, omdat we het coronavirus samen onder controle willen krijgen.

Wat doen wij nog meer om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

Wij stellen hoge prioriteiten aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Hoe staan wij corona-proof voor u klaar?

Overzicht van de verschillende protocollen die op dit moment gelden.

Onze laatste updates lezen

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden de maatregelen/adviezen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven de adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop. Van de komende ontwikkelingen rondom onze situatie houden wij u via onze social kanalen (Facebook) op de hoogte.

 

Cadeaubonnen

Geef in deze bijzonder tijd iets fijns om naar uit te kijken!

Wist u dat wij ook cadeaubonnen verkopen?

Onze cadeaubonnen kunnen naar wens worden ingevuld, bijvoorbeeld voor een bepaald bedrag, een hotelarrangement of een diner, lunch of high tea.
Cadeaubonnen kunt u ter plekke kopen bij onze receptie, telefonisch bestellen via tel: 0513 433533 of stuur een email naar: reserveringen@tjaarda.nl.

 

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

 

Home Corona maatregelen