Corona maatregelen

Corona maatregelen – Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom het coronavirus, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1.

Ons bezoeken vanaf 5 juni?

Vanaf 5 juni zijn onze binnen locaties weer geopend. Per binnen ruimte mogen wij 50 gasten verwelkomen. Om iedereen de gelegenheid te geven bij ons te lunchen en/of te dineren werken wij in tijdsblokken. Deze zijn als volgt:

Grand café 1834

Dagelijks geopend van 09.00 uur tot 22.00 uur. U kunt reserveren voor de volgende tijden:
Lunch: vanaf 12.00 uur
Diner: 17.00 (hotelgasten), 17.30 uur (hotelgasten), 18.00 uur (gasten van buiten het hotel), 19.00 uur (hotelgasten en gasten van buiten het hotel)  en 19.30 uur (hotelgasten en gasten van buiten het hotel)

Lunchkaart Grand Café 1834

Dinerkaart Grand Café 1834

Restaurant ‘de Oranjetuin

Geopend van maandag tot en met zaterdag van 17.30 uur tot 22.00 uur. U kunt reserveren voor de volgende tijden:
Diner: 17.30 uur, 19.30 uur en 20.00 uur.

Wij serveren in het restaurant een dagelijks wisselend 3- en 4-gangen diner. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen.

Zwembad en Wellness

Ons zwembad en wellness centrum zijn geopend. U bent daarom van harte welkom bij Skin in Balance voor een gelaatsbehandeling of lichaamsbehandeling. Onze collega Fiona Koopman en haar team staan voor u klaar. Voor een reservering kunt u bellen naar: 06-42170400 of een e-mail sturen naar: info@skininbalance.nl

Ons terras bezoeken?

Ons terras is weer geopend. U bent van harte welkom tussen 10:00 uur en 22:00 uur (tot en met 4 juni sluit het terras om 20.00 uur) In onderstaand filmpje wordt u alles precies uitgelegd.

Benieuwd wat wij op het terras serveren?

Lunchkaart Grand Café 1834

NSF keurmerk Covid-19 behaald.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud heeft het label ‘Covid-19 CONTROLS Checked by NSF’ behaald. Met dit label geven wij aan dat de protocollen m.b.t. Covid-19 op de juiste wijze worden nageleefd. Louvre Hotel Group/ Golden Tulip heeft NSF International geselecteerd om een onafhankelijke beoordeling per hotel uit te voeren om de geïmplementeerde veiligheids- en gezondheidsmaatregelen te controleren.

Mondkapjes

Per 1 december 2020 is het verplicht een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Het mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters. Voor deze en andere maatregelen is gekozen, omdat we het coronavirus samen onder controle willen krijgen.

Wat doen wij nog meer om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

Wij stellen hoge prioriteiten aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Hoe staan wij corona-proof voor u klaar?

Overzicht van de verschillende protocollen die op dit moment gelden.

Onze laatste updates lezen

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden de maatregelen/adviezen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven de adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop. Van de komende ontwikkelingen rondom onze situatie houden wij u via onze social kanalen (Facebook) op de hoogte.

 

Cadeaubonnen

Geef in deze bijzonder tijd iets fijns om naar uit te kijken!

Wist u dat wij ook cadeaubonnen verkopen?

Onze cadeaubonnen kunnen naar wens worden ingevuld, bijvoorbeeld voor een bepaald bedrag, een hotelarrangement of een diner, lunch of high tea.
Cadeaubonnen kunt u ter plekke kopen bij onze receptie, telefonisch bestellen via tel: 0513 433533 of stuur een email naar: reserveringen@tjaarda.nl.

 

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

 

Home Corona maatregelen