Facebookactie: Een Dr.Hauschka gezichtsbehandeling voor € 50,-!

Een Therapeutische gezichtsbehandeling van Dr.Hauscka voor slechts € 50,- per persoon

In Wellness & Spa Tjaarda Oranjewoud werken meerdere speciaal opgeleide Dr. Hauschkatherapeuten. Zij werken in de speciale, rustgevende beautysalons, waar de Dr. Hauschka gezichts- en lichaamsbehandelingen plaatsvinden. Samen met onze specialist wordt ter plekke bepaald welk type product het beste bij uw huid past. Uiteraard krijgt u een persoonlijk advies en kunt u later (ook zonder behandeling) de producten bij ons aanschaffen.

Het unieke van Dr.Hauschka cosmetica

Natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een geheel eigen behandelconcept en één kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept:

De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen. Dit is het unieke van Dr.Hauschka Cosmetica. De huid kan door het milieu, de zon, wind of andere factoren beschadigen. Dr.Hauschka Cosmetica zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en versterkt de gezonde eigen processen en ritmes van de huid. Daarnaast beschermt Dr.Hauschka Cosmetica de huid tegen externe invloeden. Het gehele assortiment van Dr.Hauschka Cosmetica is onderscheiden met het BDIH-keurmerk ‘Gecontroleerde natuurcosmetica’.

Reserveer nu een Therapeutische gezichtsbehandeling voor slechts € 50,-. De behandeling wordt ter plekke afgestemd op de behoefte van uw huid.

Reserveren kan via tel: 0513 433533 of per email: reserveringen@tjaarda.nl

Home Facebookactie: Een Dr.Hauschka gezichtsbehandeling voor € 50,-!