Opera Arrangement: De Faam de Baas!

Opera Arrangement: De Faam de Baas!

18 juli 2017

DE FAAM DE BAAS

Wie is de baas in huis? Wat is echte liefde? En wie houdt wie voor de gek? Maak kennis met het huishouden van heer Lambertus, zijn huishoudster Serpintsje en zijn knecht Bokke in deze komische opera De Faam De Baas. Een verhaal over machtsverhoudingen tussen mannen en vrouwen, rijke mensen en hun personeel maar ook over sterke vrouwen en de kronkelige wegen van de liefde.
De Faam de Baas is een vertaalde versie van de oorspronkelijk Italiaanse opera La Serva Padrona uit 1733, geschreven door Giovanni Battista Pergolesi. Met deze vertaling en onze voorstelling willen wij dicht bij het publiek komen. De opera is vertaald naar een combinatie van Fries en Nederlands. Voor iedereen te volgen dus.

Voorstelling 9 september 2017

Op 9 september is deze voorstelling te zien in Klein Jagtust (schuin tegenover Tjaarda Oranjewoud). Combineer een bezoek aan deze opera met een heerlijk culinair 3-gangen operadiner à € 32,50 p.p. * of opera arrangement à € 89,- p.p.** in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud.

*wij serveren op 9 september een heerlijk 3-gangen diner om 18.00 uur voor € 32,50 per persoon

**inclusief een heerlijk 3-gangen diner op 9 september om 17.30 uur, een overnachting in een comfortkamer en een uitgebreid ontbijtbuffet, prijs € 89,50 p.p. exclusief toeristenbelasting € 1,- p.p.p.n. en eventuele single toeslag € 23,50 p.p.p.n.

Reserveren voor het diner of het hotelarrangement kan via tel: 0513 433533 of per email: reserveringen@tjaarda.nl en o.v.v. opera De Faam de Baas

Kaarten voor de voorstelling kunt u hier reserveren

terug naar overzicht

Binnenkort bij Tjaarda Oranjewoud

04 nov
25 dec
Home Nieuws Opera Arrangement: De Faam de Baas!

iets voor u?

Ontdek Friesland v.a. € 99,-

3 dagen genieten van de natuur!

Ontdek de prachtige bosrijke omgeving!

meer informatie