Maatregelingen COVID-19

Corona maatregelen – Restaurant ‘de Oranjetuin’ vanaf 5 juni

Vanaf 5 juni zijn onze binnen locaties weer geopend. Per binnen ruimte mogen wij 50 gasten verwelkomen. Om iedereen de gelegenheid te geven bij ons te lunchen en/of te dineren werken wij in tijdsblokken. Deze zijn als volgt:

Restaurant ‘de Oranjetuin

Geopend van maandag tot en met zaterdag van 17.30 uur tot 22.00 uur. U kunt reserveren voor de volgende tijden:
Diner: 17.30 uur of 19.30 uur en 20.00 uur.

In ons restaurant serveren wij een dagelijks wisselend 3- en 4- gangen diner. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen.

Corona protocol

Wij brengen u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons restaurant mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij voor elke afdeling een protocol samengesteld. Lees hier het protocol van het restaurant: Protocol van Restaurant ‘de Oranjetuin’

Ons terras bezoeken?

Vanaf 28 april is ons terras weer geopend. U bent van harte welkom tussen 10:00 uur en 20:00 uur. Vanaf 5 juni zijn onze terrassen tot 22.00 uur geopend. In onderstaand filmpje wordt u alles precies uitgelegd.

Benieuwd wat wij op het terras serveren?

Lunchkaart Grand Café 1834

Mondkapjes

Per 1 december is het verplicht een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Het mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters. Voor deze en andere maatregelen is gekozen, omdat we het coronavirus samen onder controle willen krijgen.

Wat doen wij nog meer?

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Hoe staan wij corona-proof voor u klaar?

Cadeaubonnen

Geef in deze bijzonder tijd iets fijns om naar uit te kijken!

Wist u dat wij ook cadeaubonnen verkopen?

Onze cadeaubonnen kunnen naar wens worden ingevuld, bijvoorbeeld voor een bepaald bedrag, een hotelarrangement of een diner, lunch of high tea.
Cadeaubonnen kunt u ter plekke kopen bij onze receptie, telefonisch bestellen via tel: 0513 433533 of stuur een email naar: reserveringen@tjaarda.nl.

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

 

Home Restaurant Maatregelingen COVID-19