Restaurant open; corona proof

Wilt u komen dineren of lunchen?

Dat vinden wij heel fijn! In het restaurant kunt u aan tafel om 17.30 uur en om 19.30 uur. Een tafeltje reserveren kan via tel: 0513 433533 of per email: reserveringen@tjaarda.nl. Let op: reserveren voor een tafel binnen is verplicht. Bij het maken van de reservering vragen wij o.a. naar de samenstelling van de groep (i.v.m. het aantal te reserveren tafels) en ook vragen wij naar uw gezondheid. Deze triage omtrent uw gezondheid gebeurt nogmaals bij binnenkomst.

Corona maatregelen – Restaurant ‘de Oranjetuin’

Wij brengen u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons restaurant mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij voor elke afdeling een protocol samengesteld. Lees hier het protocol van het restaurant: Protocol van Restaurant ‘de Oranjetuin’

Mondkapjes

Sinds het Kamerdebat van woensdag 30 september, is breed draagvlak om te besluiten tot een eenduidig landelijk advies, voor het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes. Het betreft geen verplichting, maar is wel een dringend advies. Wij dragen vanaf vandaag allemaal een mondkapje in de ruimtes waar wij met onze gasten omgaan. Wij verplichten onze gasten niet om een mondkapje te dragen.

Wat doen wij nog meer?

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Hoe staan wij corona-proof voor u klaar?

 

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

 

Home Restaurant Restaurant open; corona proof