Maatregelingen COVID-19

Maatregelen vanaf dinsdag 24 maart 2021

Ons hotel is open voor overnachting met ontbijt, lunch en/of diner, maar dan in een aangepaste vorm!  Voor onze hotelgasten zal een take away service gerealiseerd worden voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast hebben wij onze gezellige foodtruck voor het hotel staan. Conform de richtlijnen van de Rijksoverheid zijn ons restaurant ‘de Oranjetuin’, Grand Café 1834, bar, fitness ruimte en sauna gesloten tot in ieder geval 25 mei 2021. Ons wellness centrum is weer geopend vanaf woensdag 3 maart. U bent daarom van harte welkom bij Skin in Balance voor een gelaatsbehandeling of lichaamsbehandeling. Onze collega Fiona Koopman en haar team staan vanaf woensdag 3 maart voor u klaar. Voor een reservering kunt u bellen naar: 06-42170400 of een e-mail sturen naar: info@skininbalance.nl

Op uw hotelkamer hebben wij een opgedekte tafel staan waar u ontbijt, lunch en/of diner kunt gebruiken.
 
Corona maatregelen – Restaurant ‘de Oranjetuin’

Wij brengen u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons restaurant mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij voor elke afdeling een protocol samengesteld. Lees hier het protocol van het restaurant: Protocol van Restaurant ‘de Oranjetuin’

Vanaf 28 april het terras bezoeken?

Vanaf 28 april is ons terras weer geopend. U bent van harte welkom tussen 12.00 uur en 18.00 uur. In onderstaand filmpje wordt u alles precies uitgelegd.

Benieuwd wat wij op het terras serveren?

Lunchkaart Grand Café 1834

Mondkapjes

Per 1 december is het verplicht een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Het mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters. Voor deze en andere maatregelen is gekozen, omdat we het coronavirus samen onder controle willen krijgen.

Wat doen wij nog meer?

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Hoe staan wij corona-proof voor u klaar?

Cadeaubonnen

Geef in deze bijzonder tijd iets fijns om naar uit te kijken!

Wist u dat wij ook cadeaubonnen verkopen?

Onze cadeaubonnen kunnen naar wens worden ingevuld, bijvoorbeeld voor een bepaald bedrag, een hotelarrangement of een diner, lunch of high tea.
Cadeaubonnen kunt u ter plekke kopen bij onze receptie, telefonisch bestellen via tel: 0513 433533 of stuur een email naar: reserveringen@tjaarda.nl.

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

 

Home Restaurant Maatregelingen COVID-19