Eten en drinken met karakter

Grand Café 1834

Stukje geschiedenis en een impressie van het huidige Grand Café 1834.

In maart 2016 zijn de deuren geopend van ons nieuwe Grand Café 1834. De nieuwe naam van ons grand café komt voort uit de rijke geschiedenis van Tjaarda. In 1834 werd hotel ‘Heidewoud’ door logementhouder en tuinman Johan Meijer gesticht. In 1877 werd het hotel overgenomen door de familie Tjaarda.

Lunchen en dineren

Het uitstekende eten, de lekkere koffie en de gastvrije bediening maakt dat het dé ideale plek is om af te spreken met vrienden, zakenrelaties of familie. Dat alles tegen het decor van de statige bossen van Oranjewoud met een enorm terras dat iedere zonnestraal vangt. Kortom, een gastvrije plek waar je graag neerstrijkt.

Bar 1834

Maar gezellig borrelen kan ook in onze bar 1834. De leuk ingerichte, trendy bar heeft comfortabele zitjes, een tv en zes seizoensbieren op de tap. Het is een ideale locatie voor een informele ontmoeting na hard werken of voor een ontspannen borrel met vrienden. Of dat nou voor een kopje koffie is, voor een borrel, een uitgebreide lunch of diner. Wij heten iedereen, hotelgast of passant alle dagen van 10 tot 01.00 uur welkom!


Volg ons en
blijf op de hoogte

Home Restaurant Grand Café 1834