Vrijdag 19 november: Art Diner!

Wild Art Diner, vrijdag 19 november om 18.00 uur,  in samenwerking met Galerie Autrevue

Een volledig verzorgde avond vol kunst, cultuur, muziek, verhalen, een veiling en een top diner. U komt tot rust in deze jachtige wereld.

In stijl

U wordt in stijl ontvangen met uitnodigende tonen van jachthoornblazers, met amuses en bubbels, in een natuurlijk groene omgeving. U waant zich even in de wereld van de traditionele jacht, die niet zonder de liefde voor de natuur kan.
Thom van der Heide, gastheer bij Restaurant ‘De Oranjetuin’ Tjaarda Oranjewoud, zorgt ervoor, dat het u culinair aan niets zal ontbreken.
U geniet aansluitend van een exquise 4-gangen wildmenu incl. wijn- en waterarrangement.

Verhalen

Tijdens het diner worden er ook verhalen voorgeschoteld over de jacht en over jagers en prooien in het dierenrijk. U hoort verhalen over bijzondere jachtvoorwerpen uit Noorwegen en Groenland die ook geveild worden.

 

Kunstveiling

Kunstenaars Randolph Algera, Gabriëlle Westra tonen bijzondere schilderijen van jachttaferelen. Om te ervaren wat de jacht zoal inhoudt, zijn de hosts een keer mee geweest. Ze vertellen over het ontstaan van het kunstwerk. De objecten worden speciaal voor dit event geveild door een veilingmeester. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar het Agrarisch Natuurfonds Fryslân (ANF) dat zich inzet voor het behoud van de Friese natuur en tradities.

Reserveer nu uw tafel

Voor € 175,- heeft u een compleet verzorgde avond, die je niet wilt missen.
Reserveren kan via tel: 0513 433533 of per email: reserveringen@tjaarda.nl o.v.v. art diner.

terug naar overzicht
Home Vrijdag 19 november: Art Diner!