Dr.Hauschka

Gezichtsbehandelingen van Dr. Hauschka

In Wellness & Spa Tjaarda Oranjewoud werken meerdere speciaal opgeleide Dr. Hauschkatherapeuten. Zij werken in de speciale, rustgevende beautysalons, waar de Dr. Hauschka gezichts- en lichaamsbehandelingen plaatsvinden. Samen met onze specialist wordt ter plekke bepaald welk type product het beste bij uw huid past. Uiteraard krijgt u een persoonlijk advies en kunt u later (ook zonder behandeling) de producten bij ons aanschaffen.

Op onze prijslijst staat aangegeven welke behandelingen door Dr. Hauschka therapeuten worden uitgevoerd

Het unieke van Dr.Hauschka cosmetica

Natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een geheel eigen behandelconcept en één kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept:

De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen. Dit is het unieke van Dr.Hauschka Cosmetica. De huid kan door het milieu, de zon, wind of andere factoren beschadigen. Dr.Hauschka Cosmetica zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en versterkt de gezonde eigen processen en ritmes van de huid. Daarnaast beschermt Dr.Hauschka Cosmetica de huid tegen externe invloeden. Het gehele assortiment van Dr.Hauschka Cosmetica is onderscheiden met het BDIH-keurmerk ‘Gecontroleerde natuurcosmetica’.

De behandelmethode van Dr.Hauschka

Elisabeth Sigmund bracht meer mee uit Zweden dan alleen de basis voor recepten en ideeën voor Dr.Hauschka Cosmetica. In haar ‘Salon voor de schoonheid’ in Stockholm ontwikkelde ze een geheel eigen schoonheidsbehandeling.
Ze was er zich goed van bewust dat de kwaliteit van de aanraking van wezenlijk belang was voor een goed resultaat. Het hart van de behandeling is daarom nog steeds de lymfestimulatie die de therapeute uitvoert met fijne penseelbewegingen en zachte handbewegingen. Dit bevordert de vloeistofprocessen in het weefsel en stimuleert het herstel en de gezondheid van de huid. Het resultaat is ontstuwend en ontslakkend. Een behandeling bij een Dr.Hauschka therapeut leidt tot een diepe ontspanning, geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Home Wellness Dr.Hauschka
Boek uw kamer