Zaterdag 8 oktober: Wild Art Diner i.s.m. Galerie Autrevue

Een volledig verzorgde avond vol kunst, cultuur, muziek, verhalen, een veiling (voor een goed doel, en een 5-gangen diner inclusief wijn- en waterarrangement. U komt tot rust in deze jachtige wereld.

Goed doel – Friese natuur

Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel; een weidevogelparel van het ANF: Agrarisch Natuurfonds Friesland. De jacht kan immers niet zonder de liefde voor de natuur.

Programma

Wij ontvangen u om 18.00 uur met de klanken van jachthoorns, met amuses en bubbels in Parkhotel Tjaarda. Aansluitend geniet u van een 5-gangen wildmenu inclusief wijn- en waterarrangement. Het zal u culinair aan niets ontbreken.

Verhalen, muziek & Kunst

Tijdens het diner krijgt u ook verhalen voorgeschoteld over bijzondere jachtvoorwerpen, over de jacht, jagers en prooien in de natuur. Ook de jachthoorns laten van zich horen. Kunstenaars Randolph Algera en Gabriëlle Westra tonen bijzondere schilderijen van jachttaferelen. Om te ervaren wat de jacht inhoudt zijn ze zelf een keer mee geweest.

Veiling

Er zijn veel interessante kavels met kunst en attributen die een relatie hebben met de jacht. Een veilingmeester zorgt voor de juiste ambiance. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel: Een Friese weidevogelparel van het ANF. Na het diner zorgt een DJ voor de afterparty tot 00.00 uur.

Prijs

Voor € 175,- per persoon heeft u een compleet verzorgde avond die u niet wilt missen.

Reserveren of meer informatie?

U kunt reserveren of uw vragen stellen bij Galerie Autrevue, tel: 06 53378851 of mail naar: info@art-decor.nl.

Wild Art Diner 2022

terug naar overzicht
Home 8 oktober: Het Wild Art Diner!