Bruiloft

Buiten trouwen in het mooie Oranjewoud

Trouwlocatie van het jaar Friesland buttonBent u op zoek naar een schitterende locatie om buiten te trouwen in Friesland? Midden tussen de statige bossen bij hotel Tjaarda wordt uw grote dag onvergetelijk! Naast de huwelijksvoltrekking kunt u bij ons ook uw receptie houden, het diner en daarna feesten Samen met ons enthousiast personeel zorgen wij voor een fantastische en zorgeloze bruiloft.

Zorgeloze bruiloft

Hotel Tjaarda kan aan al uw wensen voldoen, of u nu een kleine, intieme huwelijksdag wilt of helemaal uit wilt pakken met een grote bruiloft. Wij zorgen voor een schitterende dag en avond, voor u en uw gasten!

Trouwen en feesten op één locatie

Bij ons kunt u binnen of buiten (op het restaurantterras of in een van onze zalen), trouwen en toosten op het ja-woord. Vanuit onze trouwlocatie heeft u een prachtig uitzicht over de statige bossen van Oranjewoud, vlakbij Heerenveen. Maar ook uw diner, receptie en feest kunt u bij ons organiseren. Alles op één locatie, dat scheelt stress en reistijd voor u en uw gasten. Daarnaast is hotel Tjaarda zeer centraal gelegen en voor iedereen gemakkelijk bereikbaar.

En na uw onvergetelijke dag kunt u helemaal tot rust komen in onze romantische Amalia Suite.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden: Informatiemap Informatiemap ‘Trouwen in Tjaarda Oranjewoud

Home Feest Bruiloft
Boek uw kamer