Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine

Eerlijk, puur en lokaal

Culinair genieten van eerlijke en ambachtelijke gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten van onze lokale leveranciers.

Menukaart Marijke Muoi Wine & Dine

In een gemoedelijke warme sfeer kunt u genieten van onze culinaire & gastronomische keuken en de beste wijnen. Ons dinerconcept is een 3 t/m 6 gangen menu en deze kunt u nog uitbreiden met ons kaasassortiment. Uniek is ons Prieuwke menu, een proeverij van 10 gerechtjes, geserveerd in meerdere gangen waarin de keuken graag laat zien wat ze in huis heeft. Bent u vegetarisch of veganist dan presenteren wij u graag ons groentemenu van 4, 5 of 6 gangen.

Onze keuken kookt passend bij het seizoen. De gerechten zijn eerlijk en ambachtelijk waarbij in de bereiding gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten.

De wijnkaart is samengesteld na een zorgvuldige selectie van vele wijnen, met het doel een zo breed mogelijk beeld van de huidige wijnwereld weer te geven. Uniek is dat er 70 wijnen per glas te bestellen zijn. Ons team adviseert u graag passende en verrassende wijnen!

Reserveren?

Openingstijden & Toegankelijkheid

Marijke Muoi Wine & Dine is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 17.30 uur en op zondagen vanaf 12.00 uur. Geniet op de zondagen van een geserveerd 2- of 3-gangen lunchmenu, high tea of high wine. Of kom gezellig borrelen met 1 van onze borrelplanken en huisgemaakte cocktails. Op de zondagavond kunt u net als op de andere avonden ook a la carte dineren.

Vanuit hygiënisch oogpunt hebben wij besloten geen honden toe te laten in onze culinaire bistro Marijke Muoi Wine & dine. Ook niet tijdens het ontbijt.
Honden blijven welkom in Grand Café 1834.