Onvergetelijke feestlocatie in Friesland

Een onvergetelijk feest beleef je bij Tjaarda. Wij helpen graag bij het organiseren van het feest. De prachtige omgeving van Tjaarda, onze sfeervolle uitstraling en faciliteiten zijn het perfecte decor voor een bijzonder feest. We openen onze deuren graag voor verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, familiedagen en andere feesten.

Dé locatie voor een familiedag in Friesland

Je vindt Tjaarda in de bossen van Oranjewoud, vlakbij Heerenveen. Dankzij de centrale ligging zijn wij de ideale locatie voor een familiedag. Daarnaast bieden wij vermaak voor het hele gezin. Ook voor kinderen valt er veel te beleven in én buiten Tjaarda.

Een verjaardagsfeest voor in de boeken

Over een verjaardagsfeest in Tjaarda raakt de familie niet snel uitgepraat. De hele dag wordt tot in de puntjes geregeld, hier hoeft de jarige helemaal niets voor te doen. Tjaarda biedt ruimte aan gezelschappen tot 300 personen, dus ook voor de grootste verjaardagsfeesten zit u bij ons goed. Wij denken graag mee over een bijzonder feest, bijvoorbeeld een vijftigste, vijfenzeventigste of honderdste verjaardag!

Onze feestarrangementen

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Home Feest
Boek uw kamer