Bijzonder dineren in Parkhotel Tjaarda

Dineren bij Tjaarda laat zich het beste omschrijven als een culinaire ontdekkingstocht. Laat u meevoeren in een proeverij van tien gangen of geniet van ons dagelijks wisselende menu. Doordat onze restaurants zich in de Friese bossen van Oranjewoud bevinden, bieden wij een unieke ontsnapping uit de waan van de dag.

Restaurant de Oranjetuin Heerenveen

Wij hebben veel te bieden. In ons restaurant De Oranjetuin proeft u de Franse keuken zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren. We laten ons bij het samenstellen van de gerechten inspireren door lokale producten. Deze halen we direct bij de boer, waarna we ze omtoveren tot de elegante gerechten die je op onze kaart ziet. Onze kaart wisselt net als de seizoenen om de drie maanden. Geluk zit hem in de kleine dingen. Een middag niet meer bij kunnen komen van het lachen terwijl u samen met uw vrienden genieten van een high tea. Of high beer.

Praktische zaken en reserveren

Heeft u zin om te ontsnappen aan de waan van de dag en te komen genieten bij Tjaarda? U bent van harte welkom. U vindt ons in de bossen van Oranjewoud, vlakbij Heerenveen. We houden graag rekening met speciale wensen, een dieet of allergie. Geef deze gerust door bij de reservering, of vertel ze aan je gastheer of gastvrouw. We nemen u reservering graag aan per mail (reserveringen@tjaarda.nl), telefoon ( 0513-433533) of online.

Openingstijden

Restaurant ‘de Oranjetuin’ is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 17.30 uur (m.u.v. kerst).

Home Restaurant