Restaurant

Bijzonder dineren in Tjaarda Oranjewoud

Dineren bij Tjaarda laat zich het beste omschrijven als een culinaire ontdekkingstocht. Laat u meevoeren in een proeverij van tien gangen of geniet klassiek Engels van een Sunday roast. Doordat onze restaurants zich in de Friese bossen van Oranjewoud bevinden, bieden wij een unieke ontsnapping uit de waan van de dag.

Restaurant de Oranjetuin Heerenveen

Wij hebben veel te bieden. In ons restaurant De Oranjetuin proeft u de Franse keuken zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren. We laten ons bij het samenstellen van de gerechten inspireren door lokale producten. Deze halen we direct bij de boer, waarna we ze omtoveren tot de elegante gerechten die je op onze kaart ziet. Onze kaart wisselt net als de seizoenen om de drie maanden. Geluk zit hem in de kleine dingen. De Sunday roast aan het einde van de week, samen met u dierbare familie. Een middag niet meer bij kunnen komen van het lachen terwijl u samen met u vrienden geniet van een high tea. Of high beer.

Praktische zaken en reserveren

Heeft u zin om te ontsnappen aan de waan van de dag en te komen genieten bij Tjaarda? U bent van harte welkom. U vindt ons in de bossen van Oranjewoud, vlakbij Heerenveen. We houden graag rekening met speciale wensen, een dieet of allergie. Geef deze gerust door bij de reservering, of vertel ze aan je gastheer of gastvrouw. We nemen u reservering graag aan per mail (reserveringen@tjaarda.nl), telefoon ( 0513-433533) of online.

 

Home Restaurant