Zakelijk

Alles voor uw zakelijk bezoek

Een vergadering, congres of zakenreis. Tjaarda heeft alles voor uw zakelijke bezoek. Wij combineren graag zaken met plezier. Daarom bieden wij verschillende zakelijke arrangementen aan, waarbij wij zakelijke afspraken combineren met culinair genieten. Wij beschikken over alles wat u nodig heeft voor een succesvol zakelijk bezoek.

Dé vergaderlocatie van Friesland

Tjaarda, gelegen in de bossen van Oranjewoud, is dé vergaderlocatie van Friesland. Maak gebruik van onze diverse vergaderarrangementen, of neem contact met ons op voor een arrangement op maat. Door onze prachtige ligging in het bos kunnen wij een unieke vergader ervaring bieden, die men niet snel zal vergeten.

Meerdaagse vergaderingen

Vergaderen en overnachten doet u bij Tjaarda. In het geval van een meerdaagse vergadering, zakenreis of meerdaags congres verwelkomen wij u graag in een van onze luxe kamers. Ook hier gelden aantrekkelijke arrangementen voor. Wanneer u overnacht in Tjaarda kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten, waaronder ons zwembad.

Zakelijke faciliteiten

Speciaal voor onze zakelijke gasten hebben wij zakelijke faciliteiten. Wij kunnen plek bieden aan groepen tot 300 personen. Hiervoor hebben wij verschillende ruimtes en zalen tot onze beschikking. Elke vergaderruimte beschikt over een beeldscherm, flip-over, schrijfmaterialen en snelle wifi. Daarnaast bieden wij onze vergader gasten onbeperkte koffie en thee. Congressen of andere zakelijke bijeenkomsten kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.

Home Zakelijk
Boek uw kamer