Vergaderen in Parkhotel Tjaarda – Heerenveen

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in een groene omgeving voor een paar uurtjes, een dag of meerdere dagen? Parkhotel Tjaarda, vlakbij het Friese Heerenveen, is de plek waar u meters kunt maken en strategieën kunt uitwerken.  Wij beschikken over meerdere zalen op onze eerste etage en begane grond. Door de flexibele wand in ons zalencomplex kunnen wij heel makkelijk een zaal op maat voor u maken. Bij Tjaarda rekenen wij de kosten van de zaalhuur plus daarbij een vergaderpakket naar keuze en wanneer u blijft overnachten de kosten van de hotelkamer.

Zalen op de eerste etage  (Marijke Muoi, Tjeerd Ros, Bierumazaal en de Albertine Agneszaal)

Op onze eerste etage bevinden zich de Marijke Muoi en de Tjeerd Roszaal, beide uitermate geschikt voor sollicitatiegesprekken, mediator, of een intern bedrijfsoverleg. Deze beide zaaltjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Deze ruimtes zijn standaard voorzien van een nespresso apparaat en een tv scherm met wifi om uw laptop op aan te sluiten. Aan de voorzijde van het hotel bevindt zich de Bierumazaal. Deze prachtige ruimte is voorzien van een vaste ovale directietafel en is uitermate geschikt voor vergaderingen en diners. Met maximaal 16 gasten kunt u gebruik maken van deze ruimte. Ook op onze eerste etage de Albertine Agnes zaal. Deze ruimte is geheel flexibel in zijn opstelling. Met maximaal 40 gasten in cabaret of 20 in U-vorm kunt u hier terecht voor trainingen of vergadersessies. Maar tevens ook geschikt voor buffetten en geserveerde diners.

Zalen in ons zalencomplex (Oranjezaal II, III, Jagtlustzaal en de lounge)

Ons zalencomplex heeft een eigen entree en beschikt over 3 vergaderruimtes en een ontvangstruimte. Deze zalen zijn allemaal flexibel in hun opstelling en grootte. Door middel van het verwijderen van bepaalde wandpanelen kunnen de zalen groter en kleiner gemaakt worden.

Hotelovernachtingen

Vergaderen en overnachten doet u bij Tjaarda. In het geval van een meerdaagse vergadering, zakenreis of meerdaags congres verwelkomen wij u graag in een van onze hotelkamers.

Home Zakelijk
Boek uw kamer