Nieuw! Heerlijke arrangementen met een gouden randje.

Even heerlijk een weekendje weg naar een hotel met een toprestaurant? Geniet ’s avonds van culinaire verrassingen en ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Met ons Royal culinair arrangement combineert u uw overnachting met een gastronomische ervaring om nooit te vergeten!

Tjaarda Royal Arrangement Gastronomisch

Ons Tjaarda Royal Arrangement Gastronomisch is inclusief:

  • 1x overnachting in een luxe kamer
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • exclusieve chocolade patisserie op de kamer
  • glas prosecco als aperitief
  • amuse bij het diner
  • 1x 3-gangen Tjaarda’s Gourmand menu

Prijs: VANAF € 125,- per persoon. De prijs van dit arrangement is exclusief toeristenbelasting à € 2,85 p.p.p.n..

Uitbreidingen

Inclusief uw arrangement is ons Gourmand menu, een 3-gangen diner met een keuze in voor- hoofd en nagerecht. Uitgebreid tafelen? Kies dan voor 1 van de Signatuurmenu’s, 4-gangen (toeslag € 5,- p.p.), 5-gangen (toeslag € 15,- p.p.) of het bijzondere sharing dinner bestaand uit kleine gerechtjes in 4-gangen geserveerd (toeslag € 10,- p.p.)

Film: Een koninklijke overnachting in Parkhotel Tjaarda

Overnacht in Oranjewoud & geniet

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Restaurant ‘de Oranjetuin’

De gerechten van restaurant ‘de Oranjetuin’ kenmerken zich door eenvoud met een verrassende smaak en een moderne presentatie. Bent u vegetarisch of veganist? Dan presenteren wij graag ons groentemenu. Uitgangspunt van onze keuken vormt het seizoen en lokale producten met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij wij de klassieke basis op verrassende wijze weten te combineren met eigentijdse accenten. De wijnkaart is samengesteld na een zorgvuldige selectie van vele wijnen, met als doel een zo breed mogelijk beeld van de huidige wijnwereld te geven. Uniek is dat er 70 verschillende wijnen per glas te bestellen zijn.

Waarom Tjaarda voor uw verblijf in Friesland?

Er zijn natuurlijk erg veel hotels, ook in Friesland. Bij ons bieden wij u echter een speciale ervaring & luxe die zeldzaam is. U kiest voor ons vanwege:

  • Onze uitstekende service
  • Onze prachtige omgeving
  • Onze luxe kamers
  • Geweldige faciliteiten

Dit arrangement reserveren

Komt u straks genieten van alle rust en natuur wat deze omgeving te bieden heeft?  En wilt u daarna lekker ontspannen in ons hotel? Het is het bezoek zeker waard. Reserveren kan via tel: 0513 433533, per email: reserveringen@tjaarda.nl of via de onderstaande reserveringsknop.

*Deze film is opgenomen in de herfst van 2020. De op dat moment geldende corona maatregelen werden gehanteerd.

v.a. € 125,-

terug naar overzicht

Meer Diner, Hotel
arrangementen

Home Arrangementen Tjaarda Royal Arrangement: ‘Gastronomisch’
Boek uw kamer