Hotelovernachting in luxe suite

Wij zijn verheugd onze nieuwste suites aan u voor te stellen: De Royal Suites en Royal Luxury Suites

Exclusieve suites – de koning te rijk zijn

Elke suite heeft zijn eigen identiteit, maar allen zijn zorgvuldig ontworpen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van het prachtige interieur tot de hoogwaardige voorzieningen, wij streven ernaar om u een vorstelijke beleving te bieden.

Royal Suites

Onze Royal Suites beschikken over unieke charme en uitzonderlijke luxe & comfort. Ze geven een prachtig uitzicht op de bossen, zijn voorzien van een royale zithoek, een bureau om aan te werken en luxueus bed. Ontsnap aan de dagelijkse hectiek, vier een bijzonder moment met uw geliefde of kom zakelijk overnachten zodat u de volgende dag weer uitgerust verder kunt.

Royal Suites Bea en Juul

Royal Luxury Suites

De ruimere variant van de Royal Suite, zijn onze Royal Luxury Suites. Voorzien van een grotere badkamer met een aparte douche en bad, een uitgebreide zithoek, een terras en een kingsize bed. Waan je in een koninklijk verblijf in deze luxe suites – Amalia, Alexia en Ariane – elk ontworpen met een eigen karakter.

Royal Luxury Suites Amalia, Alexia en Ariane

Transformeer je verblijf tot een onvergetelijke ervaring

Midden in Parklandschap Oranjewoud ligt Parkhotel Tjaarda. Een prachtige plek om te overnachten en even helemaal tot rust te komen. Wij vinden het belangrijk dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Deze renovatie omvat niet alleen een verfrissing van onze faciliteiten, maar ook een herdefiniëring van onze gastervaring. De Royal Suites en Royal Luxury Suites transformeren uw verblijf in een onvergetelijke ervaring.

Wat maakt een verblijf bij Parkhotel Tjaarda zo bijzonder?

  • Gasten beoordelen hun verblijf met een 4,4/ 5
  • Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel
  • Onze luxe suites bieden een combinatie van stijl en comfort

Wees één van de eerste – reserveer een luxe suite

Veilig en voordelig boeken kan online via ons boekingssysteem of door te bellen 0513 433 533. Reserveren kan bij ons ook “gewoon” zonder creditcard. Waar wacht je nog op?

Reserveer de Royal Suite

Net iets meer luxe?

Reserveer de Royal Luxury Suite

Home Hotelovernachting in luxe suite!