Wellness

Wellness & spa bij Tjaarda

Geniet en verwen jezelf in het luxe wellness centrum van Tjaarda, gefaciliteerd door onze partner Skin in Balance. Samen met de faciliteiten van ons hotel kunt u hier heerlijk ontspannen en tot rust komen. Na een behandeling kunt u bijvoorbeeld lekker lunchen/dineren in ons restaurant. Of gun jezelf de luxe van een weekendje weg en combineer dit met een bezoekje aan ons wellnesscentrum.

Skin in Balance: onze partner

Op 4 juni opent Skin in Balance Tjaarda haar deuren! Skin in Balance Tjaarda werkt met 2 merken. Zij introduceren de producten en behandelingen van Maria Galland en ze blijven werken met Dr.Hauschka.

Dag-arrangementen en beautybehandeling

Voor meer informatie over arrangementen en losse behandelingen kunt u terecht bij Skin in Balance.

Lees hier het persbericht over de overname van ons wellness centrum

Oude cadeaubonnen inleveren

Wanneer u in het bezit bent van een cadeaubon voor een wellness behandeling of wellness arrangement dan blijft deze gewoon geldig. U kunt deze dus inleveren bij Skin in Balance Tjaarda. Wel is het zo dat de arrangementen gaan veranderen. Heeft u dus een cadeaubon voor een bepaald arrangement dan wordt bekeken wat de verkoopwaarde van dit arrangement was en dat is dan ook de waarde van de cadeaubon.

Tjaarda Card

U krijgt vanaf nu op vertoon van de Tjaarda card in Skin in Balance Tjaarda direct 5% korting. U spaart dus niet meer. Ook kunt u gespaard tegoed wat nu nog op de Tjaarda Card staat niet meer inleveren in Skin in Balance Tjaarda. Uiteraard kan dit tegoed nog wel ingeleverd worden in de andere outlets van het hotel.

Korting voor hotelgasten

Bent u een hotelgast bij ons? Dan krijgt u van ons al 5% korting op uw arrangement cadeau. Een cadeautje van ons naar u, omdat we het belangrijk vinden dat u een prettig verblijf heeft en van alle gemakken voorzien bent.

Saunacomplex

In ons welness centrum bevindt zich ook een sauna. Wilt u dus een sauna behandeling/arrangement reserveren in Friesland? Ook dan bent u in ons hotel aan de juiste plek. Ons saunacomplex blijft, net als ons fitness centrum, vrij toegankelijk voor onze hotelgasten.

 

Home Wellness
Boek uw kamer