Wellness

Fysica Faroun: Neem de tijd en kom weer helemaal in balans want Friese natuur heelt, ervaar het bij Tjaarda Oranjewoud!

Wilt u even helemaal ontsnappen aan uw drukke dagelijkse leven? Ons lichaam en onze geest hebben een natuurlijk herstel systeem. Dat werkt uitstekend mits we er goed gebruik van maken.

Fysica Faroun leert ons om onszelf open te stellen voor het helende en alles doordringende energieveld dat ons omringt. Als we, door ons daar bewust op de richten, weer synchroon zijn, merken we het direct. Aan onze fysieke energie, onze emotionele gesteldheid, de helderheid van ons rationele denken en ons geluksgevoel. We putten onze reserves niet meer uit, ons immuunsysteem krijgt weer de kans te doen waar het voor bedoeld is.

Hotel Tjaarda Oranjewoud heeft een schitterende, intieme Wellness & Spa met verschillende dag-, dagdeel en ochtendarrangementen. Door de kleinschaligheid bieden wij u volop persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogstaande behandelingen. Wij hebben alles onder één dak, sauna’s, zwembad, massagesalons, nevel- en zonnetuin om volledig tot rust te komen en complete beautybehandelingen om maar wat faciliteiten te noemen. De ideale manier om eens fijn een dag tot rust te komen!

Openingstijden:

Wij zijn dagelijks geopend van 09.30 uur tot 16.30 uur. Maandagen zijn damesdagen, iedere dinsdag is het badpak mag dag en elke laatste donderdag van de maand is het badkledingdag.

Op 1e en 2e kerstdag is onze salon geopend van 09:30 – 17:00.

Beautysalon en massagebehandelingen:

U maakt uw verwendag compleet met een behandeling in onze beautysalon of een massage. Vanuit de moderne beauty- en massagesalons heeft u uitzicht over de bossen. Wees niet verbaasd als er ineens een hert voor het raam staat tijdens uw behandeling!

 

Fysica Faroun Wellness & Spa Prijslijst

Bekijk onze wellnessarrangementen

Home Wellness
Boek uw kamer