Wellness & spa bij Tjaarda

Geniet en verwen jezelf in het luxe wellness centrum van Tjaarda, gefaciliteerd door onze partner Skin in Balance. Samen met de faciliteiten van ons hotel kunt u hier heerlijk ontspannen en tot rust komen. Na een behandeling kunt u bijvoorbeeld lekker lunchen/dineren in ons restaurant. Of gun jezelf de luxe van een weekendje weg en combineer dit met een bezoekje aan ons wellnesscentrum.

Dag-arrangementen en beautybehandeling

Voor meer informatie over arrangementen en losse behandelingen kunt u terecht bij Skin in Balance.

Tjaarda Card

U krijgt vanaf nu op vertoon van de Tjaarda card in Skin in Balance Tjaarda direct 5% korting. U spaart dus niet meer. Ook kunt u gespaard tegoed wat nu nog op de Tjaarda Card staat niet meer inleveren in Skin in Balance Tjaarda. Uiteraard kan dit tegoed nog wel ingeleverd worden in de andere outlets van het hotel.

Korting voor hotelgasten

Bent u een hotelgast bij ons? Dan krijgt u van ons al 5% korting op uw arrangement cadeau. Een cadeautje van ons naar u, omdat we het belangrijk vinden dat u een prettig verblijf heeft en van alle gemakken voorzien bent.

Saunacomplex

In ons wellness centrum bevindt zich ook een sauna. Wilt u dus een sauna behandeling/arrangement reserveren in Friesland? Ook dan bent u in ons hotel aan de juiste plek. Ons saunacomplex blijft, net als ons fitness centrum, vrij toegankelijk voor onze hotelgasten.

Contactgegevens

Skin in Balance Parkhotel Tjaarda
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud

0619205044

info@skininbalance.nl

 

Home Wellness