Uitzonderlijk overnachten in Parkhotel Tjaarda

Parkhotel Tjaarda ligt verstopt in de Friese bossen bij Oranjewoud. Hoewel Heerenveen op een steenworp afstand ligt, vindt u in Tjaarda vooral een oase van rust. Ons hotel is de ideale plek om te ontsnappen aan de waan van de dag. Wij bieden een culinaire ontdekkingstochtwellness én een prachtige omgeving.

Ons hotel beschikt over een bruidssuite, 3 juniorsuites, 3 familiekamers, 1 mindervalide kamer, 15 comfort, 18 comfort plus en 29 luxe kamers (met terras en boszicht).

Genieten van wellness in Friesland

Het ervaren van kalmte, hebben we allemaal nodig. Combineer een overnachting bij Tjaarda met verschillende wellness behandelingen om ultiem te ontspannen. Geniet daarnaast van onze sauna en het zwembad. Stel zelf de perfecte verwendag samen. Bijvoorbeeld met een massage, lekkere lunch en rustgevende wandeling in de bossen.

Hotel in de natuur

De omgeving van Tjaarda is natuurrijk en groen. Het hotel is omringd door de bossen van Oranjewoud. Hierdoor hoef je alleen maar het hotel te verlaten om middenin de natuur te staan. Na een wandeling in het gebied rust je comfortabel uit op één van onze terrassen. Ons Grand Café 1834 is de ideale plek voor een welverdiende wandelpauze. We serveren graag een van onze specialiteiten.

Thuisbasis in Friesland

Parkhotel Tjaarda is een ideale thuisbasis vanuit waar u Friesland kunt ontdekken. Geniet van de natuurgebieden of bezoek een van de vele musea in de regio. Laat u verrassen door Friese specialiteiten als de Fryske dȗmkes, een glaasje beerenburg of een stukje oranjekoek. Wij laten u graag kennismaken met Friesland.

Home Over Tjaarda
Boek uw kamer