Zalen

Zalen

Unieke vergaderlocaties

Zoekt u een speciale locatie voor een zakelijk congres, bedrijfsfeest, vergadering of training? Vlakbij Heerenveen vindt u hotel Tjaarda Oranjewoud, midden tussen de koninklijke bossen van Oranjewoud. Het hotel is eenvoudig te bereiken vanuit Zwolle, Groningen en Leeuwarden. Deze centrale ligging en de diversiteit aan zalen, maakt hotel Tjaarda aantrekkelijk voor elke gelegenheid.

Feesten, partijen en afscheidsdiensten

We hebben verschillende zalen voor het organiseren van uiteenlopende activiteiten. Naast zakelijke evenementen, vinden in ons zalencomplex veel huwelijksvoltrekkingen en feesten plaats.

Van jubilea en recepties tot verjaardagen en themafeesten, we nemen graag alles voor u uit handen. Van catering tot het entertainment, uw feest is bij ons in goede handen. Maar ook voor condoleancebijeenkomsten of uitvaartdiensten bent u hier op de juiste plek.

Wat de aanleiding ook is voor de zaalhuur, wij weten de juiste ambiance te creëren. En met het Friese landschap als decor kan uw bijeenkomst, feest of congres niet meer stuk. Graag bespreken wij samen met u de wensen en mogelijkheden binnen uw budget.

terug naar overzicht
Boek uw kamer