Beleef een prachtige vakantie in het mooie Fryslân!

Friesland biedt alles voor een fijne vakantie in eigen land. Voor gezinnen, cultuurliefhebbers of de rustzoekers, Friesland heeft hét!

Kom je met je (klein)kinderen?

Ga lekker spelen op buitenspeelplaats: de Geele Bosch, neem een verfrissende duik in ons hotelzwembad of beleef een avontuurlijk dagje uit bij Verkeers-en Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha.

Cultuurliefhebber?

Vanaf 7 mei is Oranjewoud 100 dagen lang het decor van bijzondere kunstobjecten! En in Leeuwarden begint op 7 mei het project Bosk; het wandelende bos door het centrum van Leeuwarden.

Rustzoeker?

Ontspan en geniet in onze sauna of maak een reservering voor een fijne wellness behandeling bij Skin in Balance, het wellness centrum in Parkhotel Tjaarda. Of maak een mooie wandeling of fietstocht. Wandel- en fietsroutes zijn gratius verkrijgbaar bij onze hotelreceptie.

Wat is er nog meer te doen?

Alle activiteiten en evenementen in Friesland zijn hier te vinden

Enthousiast? Overnacht in Parkhotel Tjaarda & geniet!

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Een hotelarrangement reserveren?

Komt u straks genieten van alle rust en natuur wat deze omgeving te bieden heeft?  En wilt u daarna lekker ontspannen in ons hotel? Het is het bezoek zeker waard.

Onze actuele hotelarrangementen vindt u hier

Home Op vakantie naar Fryslân!