Fietsverhuur

Fietsverhuur Parkhotel Tjaarda

Wilt u een fiets huren tijdens uw verblijf in Parkhotel Tjaarda? Dat kan. Voor € 11,50 euro per dag kunt u bij ons een gewone fiets huren en voor € 22,50 per dag een e-bike. We informeren u graag over de verschillende fiets- en wandelroutes in de omgeving. Bij de receptie kunt u terecht voor een plattegrond.

Omgeving

Ook Friesland heeft koninklijk groen: Oranjewoud. Dit koninklijke bos ligt ten oosten van Heerenveen en bestaat uit een verzameling voormalige landgoederen met lange lanen, parken met royale eiken en beuken, een handjevol overgebleven landhuizen, waterpartijen en kleine weilandjes tussen de bossen. In de Overtuin, aan de overkant van Huize Oranjewoud, wandel je over kronkelige paden, langs kunstig gesnoeide hagen, een slangenmuur en kruidentuin. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen op de speelweide en de diverse speeltoestellen.

Mooi is ook het museumpark, dat in de oorspronkelijke barok stijl is gereconstrueerd. Met Museum Belvédère, een museum voor moderne kunst in relatie tot het Friese landschap. Het lage gebouw van het museum, in de vorm van een blokkendoos, neemt zo’n bescheiden plaats in tussen hemel, water en aarde dat het perfect aansluit bij zijn koninklijke omgeving.

Fiets door prachtige natuurgebieden, statige, lange lanen en langs de mooiste landgoederen. Oranjewoud en Heerenveen en omgeving is een fietsparadijs met prachtige routes langs diverse natuurgebieden met een uniek karakter.

Stalling fietsen

Brengt u uw eigen fiets mee? Geen enkel probleem! U mag uw fiets achter ons hotel stallen. Hier hebben wij ook een stalling die is afgesloten en die ook de mogelijkheid heeft om uw elektrische fiets weer op te laden voor de volgende dag.

Mooie fiets- en wandelroutes

Voor u op pad gaat kunt u op het terras van Grand Café 1834 eerst genieten van een lekkere kop koffie voordat u op de fiets stapt. Het is de perfecte plek om even op adem te komen na het fietsen of om te beginnen aan een heerlijke wandeling, fietstocht of één van de vele andere activiteiten in en rond Oranjewoud.

terug naar overzicht
Home Faciliteiten Fietsverhuur
Boek uw kamer