Breaking News! Nieuwe naam: Parkhotel Tjaarda

25 maart 2022

Tjaarda bouwt aan haar toekomst

De nieuwe invulling van uw vertrouwde Tjaarda, daar is het afgelopen jaar hard aan gewerkt. Met ingang van 1 april 2022 nemen wij na 27 jaar afscheid van de Parkhotel Group en gaan we als zelfstandig en onafhankelijk hotel verder onder de naam Parkhotel Tjaarda. De komende periode gaat Parkhotel Tjaarda grondig verbouwen en wordt er een nieuwe huisstijl onthuld.

Als Parkhotel willen we onze unieke ligging in een bosrijke omgeving benadrukken en daar past een nieuwe uitstraling met een kenmerkend beeldmerk bij.

Iets over het nieuwe beeldmerk:

Het designbureau Gotogrow uit Oranjewoud ontwikkelde de merkstrategie en het logo. Het nieuwe beeldmerk (logo) bestaat uit een schild met een gestileerde hertenkop. Het schild refereert aan de adellijke families uit Oranjewoud en de 5 edelstenen boven het schild aan de koninklijke historie van het gebied. Het hert tenslotte, staat symbool voor de natuur.

Parkhotel Tjaarda

Als Parkhotel staan we voor een excellente gastbeleving en een unieke -ervaring. Daar willen we de komende jaren nog verder in uitblinken. Ons doel is om de verwachtingen van onze bezoekers te overtreffen. We hebben daarom voor een nieuw thema gekozen: natuurlijk gastvrij!

Ontwikkelingen

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe ontwikkelingen. De renovatie stelt ons in staat een kwalitatief, nog hoogwaardiger hotel te bieden, in combinatie met een luxe service en een gastvrije sfeer. Tijdens de eerste fase worden alle badkamers gerenoveerd en zonnepanelen aangebracht. De focus ligt op duurzaam ondernemen en dat vereist maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

In fase 2 staat het volgende in de planning:
• Complete vernieuwing entree en hal van het hotel;
• Het plaatsen van airconditioning in alle hotelkamers;
• Het verder moderniseren van nevenruimtes, zoals vergader- en partyruimtes;
• Het renoveren van het restaurant ‘de Oranjetuin’. De nadruk ligt op het ontwikkelen van een nieuw concept
De eerste stappen zijn gezet. Zo beweegt Parkhotel Tjaarda moeiteloos mee met de tijdgeest. Het familiegevoel en de persoonlijke aandacht blijven. Zo ook het belang van onze historie. Tenslotte zijn wij al sinds 1834 elke dag gastvrij!

We zijn verheugd om u binnenkort te mogen verwelkomen.

Team Parkhotel Tjaarda

terug naar overzicht
Home Nieuws Breaking News! Nieuwe naam: Parkhotel Tjaarda

iets voor u?

Ontdek de smaak van onze nieuwe chef kok! v.a. € 59,-

Chef's menu!

Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als chef kok!

meer informatie