Hotels for Trees

20 april 2022

Plant gratis een boom!

Hotels for Trees is laagdrempelig voor zowel hotelgasten als hotels. Verder is Hotels for Trees voor hotels van alle merken en sterniveaus toegankelijk. Hotelgasten die er voor kiezen aan dit initiatief mee te doen kunnen de volgende dag op de website van Hotels for Trees al de impact van hun actie zien.

Hoe werkt het?

Stap 1

Gasten boeken een meerdaags verblijf bij een hotelpartner van Hotels for Trees, in dit geval Parkhotel Tjaarda.

Stap 2

Tijdens dit verblijf hangen de gasten een of meerdere dagen de unieke Hotels for Trees deurhanger aan de deurklink van hun kamer.

Stap 3

Het hotel slaat op deze dagen de kamerschoonmaak over en rapporteert het totaal aantal niet schoongemaakte kamers diezelfde avond nog in een portal op de website.

Stap 4

Zodra deze getallen zijn ingevoerd is de door de gast mogelijk gemaakte boom samen met alle andere bomen in de rapportage op de website terug te vinden. Dit gebeurt per hotel en per dag.

Stap 5

Hotels for Trees rekent op basis van deze aantallen af met de hotels en zorgt er met hulp van Trees for All voor dat het gedoneerde bedrag geïnvesteerd wordt in bebossingsprojecten in binnen- en buitenland.

Onze bijdrage

Op deze pagina kunt u precies zien hoeveel bomen er al door medewerking van de gasten van Parkhotel Tjaarda zijn geplant.

terug naar overzicht
Home Nieuws Hotels for Trees

iets voor u?

Culinair Arrangement v.a. € 105

Dineren, overnachten en ontbijten!

Vorstelijk dineren in Friesland

meer informatie