Parkhotel Tjaarda bouwt aan haar toekomst!

19 januari 2023

Wij staan aan de vooravond van een belangrijke transitie

Wij staan aan de vooravond van een belangrijke transitie.

Hoofdentree

Er gaat nogal wat veranderen. Kortgeleden is begonnen met het aanpassen van de hoofdentree. Met de nieuwe entree willen worden onze gasten stijlvol welkom geheten. De hoofdentree wordt verlengd tot de straat zodat de gasten vanuit de auto altijd droog naar binnen kunnen lopen. Deze verbouwing duurt tot ongeveer begin februari. Tot die tijd is de ingang van ons zalencomplex de tijdelijke hoofdingang.

Culinaire bistro: Marijke Muoi Wine & Dine

Hierna volgt een grootscheepse verbouwing (in de periode van 6 februari tot en met 24 februari) van Restaurant ‘de Oranjetuin’. Na deze verbouwing gaan wij daar verder als culinaire bistro : Marijke Muoi Wine & Dine.

Verduurzaming

Verder maken wij ook stappen in verduurzaming. Er worden deze maand 450 zonnepanelen geplaatst en een aantal warmtepompen. Hierdoor kunnen wij voor 20% van het gas af; voldoende om de wellness & het zwembad van groene energie te voorzien.

Interview

Onze directeur, Tjitte de Wolff, is geïnterviewd door de redactie van Groot Heerenveen over deze ontwikkelingen.

Lees hier het interview met onze directeur over deze transitie: Interview met Tjitte de Wolff over de transitie Parkhotel Tjaarda

Wij zijn gewoon open! U bent van harte welkom!

Wij blijven tijdens de verbouwingen gewoon geopend. Wij hopen dat u, net als ons, heel benieuwd bent naar het uiteindelijke resultaat.

Graag tot binnenkort in Parkhotel Tjaarda!

terug naar overzicht
Home Nieuws Parkhotel Tjaarda bouwt aan haar toekomst!

iets voor u?

Geniet in mei van het witte goud! v.a. € 49,-

Een heerlijk 4-gangen aspergediner!

Proef het witte goud!

meer informatie