Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als chef kok!

19 maart 2024

Persbericht

Oranjewoud, 19 maart 2024

Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als nieuwe Chef d’ Cuisine.

Met een rijke ervaring in de culinaire wereld brengt Mark van Noord een frisse blik en passie voor koken met zich mee. ‘De lokale boer in de keuken brengen, bijna alles is wel binnen de provinciegrenzen te verkrijggen. Op deze manier werken wij duurzaam én met respect voor de seizoenen en de natuur’ geeft de nieuwe chef aan.

Mark van Noord heeft zijn sporen verdiend in gerenommeerde keukens, waaronder Michelin ster restaurant – Hotel ‘Merlet’,  Gastronomisch 5-sterren hotel ‘de Echoput’, Restaurant ‘de Jouster Toer’ en Hotel – Restaurant ‘’t Schippershuis’.

Mark kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij Parkhotel Tjaarda en is vastbesloten bij te dragen aan de succesvolle voortzetting van Parkhotel Tjaarda.

Parkhotel Tjaarda is een vier sterren superior hotel. Naast 70 hotelkamers beschikt het hotel over een culinaire bistro ‘Marijke Muoi Wine & Dine’,  Grand Café ‘1834’, diverse sfeervolle zalen en wellness centrum ‘Skin in Balance’. Het hotel ligt midden in de bossen van Parklandschap Oranjewoud wat een rijke koninklijke historie kent. Het hotel heeft één belangrijk doel; alle gasten een unieke ervaring bieden.

Mark van Noord vervangt de onlangs vertrokken chef en begint per 1 mei bij Parkhotel Tjaarda

 

terug naar overzicht
Home Nieuws Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als chef kok!

iets voor u?

Zondag 12 mei: Moederdag! v.a. € 25,75

Tip: Moederdag high tea en afternoon tea!

Verras je moeder!

meer informatie