Tjaarda Oranjewoud tijdens Corona

Tjaarda Oranjewoud tijdens Corona

08 april 2020

Corona maatregelen – Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom het coronavirus, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1.

Beschikbaarheid voorzieningen voor gasten buiten het hotel

Conform de huidige richtlijnen zijn ons restaurant ‘de Oranjetuin’, Grand Café 1834 en zalencomplex tot  31 mei voor gasten van buiten het hotel. Skin in Balance Tjaarda wordt op dit moment verbouwd en opent op 3 juni haar deuren. De saunafacilititen en fitnessruimte blijven tot in ieder geval 1 september gesloten.

Hotel blijft beschikbaar en Grand Café 1834 is voor hotelgasten toegankelijk voor lunch en diner (reserveren noodzakelijk)

Ons hotelgedeelte kan gebruikt & geboekt worden, uiteraard wel met de nodige maatregelen. Onze hotelgasten krijgen ’s ochtends ontbijt en kunnen ’s avonds gebruik maken van een 3-gangen diner of plate gerecht.  Zowel het ontbijt als het diner serveren wij in Grand café 1834.  In het hotel zelf hebben wij desinfecterende handgel staan en verder maken wij meerdere malen per dag de deurklinken etc. extra grondig schoon.

Lunchmogelijkheden voor onze hotelgasten

Onze hotelgasten hebben de mogelijkheid een reservering te maken voor een a la carte lunch in Grand Café 1834  Klik hier voor de kleine lunchkaart tijdens corona. Ook kunnen onze hotelgasten kiezen voor een een lunchpakket voor onderweg. 

Wat doen wij om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

Wij stellen hoge prioriteiten aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.
• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.
Hoe staan wij corona-proof voor u klaar?Corona maatregelen – Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Overzicht van de verschillende protocollen die op dit moment gelden.

Vanaf 1 juni zullen hier meer protocollen aan toegevoegd worden.

 

Onze laatste updates lezen

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden de maatregelen/adviezen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven de adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop. Van de komende ontwikkelingen rondom onze situatie houden wij u via onze social kanalen (Facebook) op de hoogte.

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

Zorg ondertussen voor uzelf en uw dierbaren.

Wij hopen u na deze periode weer te ontvangen in ons prachtige Tjaarda!

– Tjitte de Wolff en medewerkers

 

terug naar overzicht
Home Nieuws Tjaarda Oranjewoud tijdens Corona

iets voor u?

Corona Proof Vergaderen v.a. € 41,50

Met een gerust gevoel vergaderen!

Vergaderen conform de richtlijnen van de rijksoverheid

meer informatie