Parkhotel Tjaarda tijdens Corona

08 april 2020

Corona maatregelen – ParkParkhotel Tjaarda

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom het coronavirus, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u en uw naasten en ook van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1.

Beschikbaarheid voorzieningen voor onze gasten

Wilt u komen dineren of lunchen?

Dat vinden wij heel fijn! . Wij werken in  Grand Café 1834 met tijdsblokken voor het diner, U kunt aan  17.30 uur, 19.30 uur of om 20.00 uur aan tafel. In het restaurant kunt u aan tafel tussen 17.30 uur en 20.30 uur. Een tafeltje reserveren kan via tel: 0513 433533 of per email: reserveringen@tjaarda.nl. Let op: reserveren voor een tafel binnen is verplicht. Bij het maken van de reservering vragen wij o.a. naar de samenstelling van de groep (i.v.m. het aantal te reserveren tafels) en ook vragen wij naar uw gezondheid. Deze triage omtrent uw gezondheid gebeurt nogmaals bij binnenkomst.

Wat doen wij om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

Wij stellen hoge prioriteiten aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
• Het hotel is voorzien van informatie over COVID-19
• Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne. Deze protocollen zijn ook inzichtelijk voor onze gasten
• Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
• Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
• Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.

Hoe staan wij corona-proof voor u klaar?

Overzicht van de verschillende protocollen die op dit moment gelden.

Onze laatste updates lezen

Er gebeurt en verandert zeer veel in ons land en zo worden de maatregelen/adviezen van het RIVM van dag tot dag aangepast. Wij blijven de adviezen dan ook nauwlettend volgen en daar waar nodig anticiperen wij hierop. Van de komende ontwikkelingen rondom onze situatie houden wij u via onze social kanalen (Facebook) op de hoogte.

Tot slot

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op tel: 0513 433533 of stuur een email naar: info@tjaarda.nl.

– Tjitte de Wolff en medewerkers

 

terug naar overzicht
Home Nieuws Parkhotel Tjaarda tijdens Corona

iets voor u?

Ontdek de smaak van onze nieuwe chef kok! v.a. € 59,-

Chef's menu!

Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als chef kok!

meer informatie