Nieuw! Heerlijke arrangementen met een gouden randje.

Combineer een Personal shopmoment bij Rinsma modeplein met een heerlijke overnachting, topdiner en een fijne wellness behandeling in Parkhotel Tjaarda

Voor dit arrangement werken wij samen met Rinsma Modeplein* en Skin in Balance Tjaarda**

Tjaarda Royal Arrangement Personal Shopping & Wellness

Ons Tjaarda Royal Arrangement Personal shopping en Wellness arrangement is inclusief:

 • ontvangst in Grand Fashion café van Rinsma modeplein met koffie en thee en zoetigheden
 • exclusieve Personal shopping bij Rinsma modeplein in Gorredijk
 • lunch in Grand Fashion café van Rinsma modeplein
 • make-up advies of een reinigende gelaatsbehandeling bij Skin in Balance Tjaarda
 • 1x overnachting in een luxe kamer
 • 1x uitgebreid ontbijt
 • exclusieve chocolade patisserie op de kamer
 • glas prosecco als aperitief
 • amuse bij het diner
 • 1x 4-gangen Signatuur diner in Marijke Muoi Wine & Dine

(belangrijk: Gelieve minimaal 2 weken van te voren het bovenstaande arrangement te boeken. De intentie moet er zijn iets te kopen bij Rinsma Modeplein. Wilt u liever vrijblijvend shoppen zonder hulp van een personal shopper? Dat kan uiteraard ook. U bent dan van harte welkom zonder een personal afspraak bij Rinsma Modeplein.)

Prijs: VANAF € 196,50 per persoon. De prijs van dit arrangement is exclusief toeristenbelasting à € 2,90 p.p.p.n. 

*Rinsma Modeplein in Gorredijk

Rinsma Modeplein is één van de grootste modewinkels van Nederland, maar met de persoonlijke service van een boetiek. Verrassend veelzijdig met 4 speciaalzaken; ZIJ VAN RINSMA, DE HEEREN VAN RINSMA, Qulotte Lingerie & Badmode en OMODA. lees hier meer over Rinsma Modeplein .

Inclusief het bovenstaande arrangement is een personal shopmoment bij Rinsma. Eén van de speciaal opgeleide personal shoppers geeft u persoonlijke begeleiding tijdens het winkelen.

U krijgt:

 • Het beste persoonlijke advies en 100% aandacht;
 • Verrassende combinaties met een kledingstijl die bij u past;
 • Ontspannen shoppen, want wij nemen het zoeken uit handen.

**Skin in Balance Tjaarda

Geniet en verwen jezelf in het luxe wellness centrum van Tjaarda, gefaciliteerd door onze partner Skin in Balance. Samen met de faciliteiten van ons hotel kunt u hier heerlijk ontspannen en tot rust komen. Na een behandeling kunt u bijvoorbeeld lekker lunchen/dineren in ons restaurant. Of gun jezelf de luxe van een weekendje weg en combineer dit met een bezoekje aan het wellnesscentrum.

Inclusief het bovenstaande arrangement is een visagie OF reinigende gelaatsbehandeling. 

Overnacht in Oranjewoud & geniet

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Film: Een koninklijke overnachting in Parkhotel Tjaarda

 

Marijke Muoi Wine & Dine

Culinair genieten van eerlijke en ambachtelijke gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten van onze lokale leveranciers.

Ons dinerconcept is een 3 t/m 5 gangen menu en deze kunt u nog uitbreiden met ons kaasassortiment. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met een verrassende smaak en een moderne presentatie. Bent u vegetarisch of veganist dan presenteren  wij  u graag ons groentemenu van 4 gangen.

Onze keuken kookt passend bij het seizoen. De gerechten zijn eerlijk en ambachtelijk waarbij in de bereiding gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten.

Waarom Tjaarda voor uw verblijf in Friesland?

Er zijn natuurlijk erg veel hotels, ook in Friesland. Bij ons bieden wij u echter een speciale ervaring & luxe die zeldzaam is. U kiest voor ons vanwege:

 • Onze uitstekende service
 • Onze prachtige omgeving
 • Onze luxe kamers
 • Geweldige faciliteiten

Dit bijzondere arrangement reserveren

Komt u straks genieten van alle rust en natuur wat deze omgeving te bieden heeft?  En wilt u daarna lekker ontspannen in ons hotel? Het is het bezoek zeker waard. Reserveren kan via tel: 0513 433533, per email: reserveringen@tjaarda.nl of via onderstaand formulier. Bij het veld opmerkingen kunt u invullen op welke dag en welk tijdstip u de rondleiding door het museum wenst. Uw boeking is pas gegarandeerd nadat u van ons een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen.

v.a. € 196,50

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Wellness
arrangementen

Home Arrangementen Royal Arrangement: Personal Shopping & Wellness