Wellness

Skin in Balance

Sluit je ogen. Stel je een groen bos voor, vol loofbomen. De wind laat de bladeren ritselen en je hoort vogels fluiten. Een hert verschijnt naast de bast van een dikke boom. Adem in, adem uit. Even, bent u helemaal weg. Open je ogen – wilt u even ontsnappen aan de waan van de dag? Kom dan wellness ervaren in Friesland, bij Tjaarda. Wij nemen u mee in een wereld van totale ontspanning.

Wellness in de bossen van Oranjewoud

U vindt ons vlakbij Heerenveen, in de bossen van Oranjewoud. Naast ons hotel en restaurants geniet u bij Tjaarda van wellness. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen, arrangementen en natuurlijk onze sauna. Dat alles in de bossen van Oranjewoud – kijk niet gek op wanneer er een hert door het raam naar binnen gluurt.

Hotel met wellness

Overnachten in Tjaarda en gebruik maken van een van onze wellness arrangementen. Veel beter dan dat wordt het niet. Rustig wakker worden, genieten van een heerlijk ontbijt en daarna ultiem ontspannen. Als hotelgast ontvangt u 5% korting op losse behandelingen.

Sauna, zwembad en meer

Naast de behandelingen van de specialisten, heten we je ook graag welkom in onze wellness faciliteiten. Neem een duik in ons zwembad, met uitzicht op het bos. Of kom helemaal tot rust in onze sauna, Turks stoombad of bubbelbad.

Contactgegevens

Skin in Balance Parkhotel Tjaarda
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud

0619205044

info@skininbalance.nl

 

terug naar overzicht
Home Faciliteiten Wellness
Boek uw kamer