Tjaarda, uw hotel in Friesland

Op zoek naar een luxe hotel in Friesland? Bij Parkhotel Tjaarda bent u op de juiste plek! Wij zijn trots op onze prachtige locatie en luxe hotel wat van alle gemakken voorzien is. Zo kunt u zorgeloos genieten in het mooie Friesland midden in de natuur.

Parkhotel Hotel Friesland

Wij zijn als franchise aangesloten bij Parkhotel. Hierdoor bent u verzekerd van de geweldige kwaliteit & faciliteiten van deze keten terwijl u profiteert van de service van een lokaal hotel. Wij zijn trots op onze status als een van de Parkhotel hotels in Friesland en verwelkomen u graag voor een verblijf.

Overnacht in Oranjewoud & geniet

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Overigens bent u ook voor een bezoek zonder overnachting van harte welkom in ons restaurant of grand café!

Onze faciliteiten

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten van alle gemakken voorzien zijn. Daarom bieden wij u:

Onze arrangementen

Kiezen is lastig: daarom helpen we u daarbij met verschillende speciaal geselecteerde arrangementen. Kies de faciliteiten die u graag wilt gebruiken en vervolgens geven wij u een ruime keuze aan arrangementen om te kiezen. Uiteraard kan dit ook voor grote groepen. Uw eigen arrangement samenstellen? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de arrangementen

Waarom Tjaarda voor uw verblijf in Friesland?

Er zijn natuurlijk erg veel hotels, ook in Friesland. Bij ons bieden wij u echter een speciale ervaring & luxe die zeldzaam is. U kiest voor ons vanwege:

  • Onze uitstekende service
  • Onze prachtige omgeving
  • Onze luxe kamers
  • Geweldige faciliteiten

Een kamer boeken

Kamer boeken bij ons hotel in Friesland? Dat kan direct online via ons boekingssysteem of door te bellen 0513-433533. Online reserveren kan bij ons ook “gewoon” zonder creditcard en is inclusief luxe ontbijt.

Home hotel Friesland