Parkhotel Tjaarda, uw hotel in Friesland

Op zoek naar een luxe hotel in Friesland? Bij Parkhotel Tjaarda bent u op de juiste plek! Wij zijn trots op onze prachtige locatie en luxe hotel wat van alle gemakken voorzien is. Zo kunt u zorgeloos genieten in het mooie Friesland midden in de natuur.

Parkhotel Hotel Friesland

Wilt u genieten van de prachtige Friese natuur en u daarnaast laten onderdompelen in luxe? Dan bent u bij Parkhotel Tjaarda aan het juiste adres. Na een dag in de statige, bosrijke omgeving, een intensieve vergadering of een mooie fietstocht, strijkt u bij ons neer in ontspannen luxe.

Overnacht in Oranjewoud & geniet

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Film: Een koninklijke overnachting in Parkhotel Tjaarda

Onze faciliteiten

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten van alle gemakken voorzien zijn. Daarom bieden wij u:

Onze arrangementen

Kiezen is lastig: daarom helpen we u daarbij met verschillende speciaal geselecteerde arrangementen. Kies de faciliteiten die u graag wilt gebruiken en vervolgens geven wij u een ruime keuze aan arrangementen om te kiezen. Uiteraard kan dit ook voor grote groepen. Uw eigen arrangement samenstellen? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk onze hotelarrangementen

Waarom Tjaarda voor uw verblijf in Friesland?

Er zijn natuurlijk erg veel hotels, ook in Friesland. Bij ons bieden wij u echter een speciale ervaring & luxe die zeldzaam is. U kiest voor ons vanwege:

  • Onze uitstekende service
  • Onze prachtige omgeving
  • Onze luxe kamers
  • Geweldige faciliteiten, waaronder een restaurant, grand café, uitgebreid wellness centrum (Skin in Balance), zwembad met whirlpool, fitnessfaciliteiten en diverse (conferentie)zalen.

Een kamer boeken

Kamer boeken bij ons hotel in Friesland? Dat kan direct online via ons boekingssysteem of door te bellen 0513-433533. Online reserveren kan bij ons ook “gewoon” zonder creditcard.

Home Hotel in Friesland