Zakelijke faciliteiten

Zakelijk faciliteiten

Onze Oranjezaal is uitermate geschikt voor congressen, lezingen maar ook voor een grote uitvaart kan deze zaal een goede functie hebben. De zaal is volledig naar wens in te richten. De zaal is door middel van flexibele aan te passen naar gelang het aantal gasten en type evenement. Zittend in theaterstijl is de capaciteit 300 terwijl in staande setting tot 400 personen in de zaal kunnen. Multifunctioneel is het goede woord en daarmee o.a. ideaal voor bedrijfsfeest, congres, diners, receptie en symposia.

Parkeren 

Bij Tjaarda in Oranjewoud – Heerenveen is altijd voldoende parkeergelegenheid Ook is het mogelijk om uw auto op te laden.

Restaurant “de Oranjetuin”

Openingstijden: Iedere dag geopend van 17:30 – 21:00. Op zondag doorlopend van 12:00 – 21:00.

Lunchen en dineren:  Lunchen is mogelijk op zondag vanaf 12:00. Dineren iedere dag vanaf 17:30.

Tot 8 personen kan er ter plekke wat worden besproken. Wat als uw gezelschap groter is dan 8 personen? Dan is het de bedoeling om als groep per persoon hetzelfde gerecht / menu van tevoren aan ons door te geven. Speciaal voor restaurant “de Oranjetuin” hebben wij menu Gourmand à € 39,00 p.p. dit is een 3-gangen keuze menu wat met het seizoen meegaat. Daarnaast kunt u een menu uit deze brochure uitkiezen.

Grand café 1834

Iedere dag geopend van 09:00 – 21:30. De hotelbar sluit om 01:00 waarbij er om 0:30 de laatste ronde wordt geserveerd.

Lunchen en dineren: Lunchen is mogelijk vanaf 12:00. Dineren vanaf 17:00. Tot 10 personen kan er a la carte worden geluncht of gedineerd.  Wat als uw gezelschap groter is dan 10 personen? Dan is het de bedoeling om als groep per persoon hetzelfde gerecht / menu van tevoren aan ons door te geven.

 

Home Zakelijk Zakelijke faciliteiten
Boek uw kamer