Parkhotel Tjaarda ligt nabij Thialf Heerenveen

Thialf

Huis van de kampioenen en thuisbasis van schaatsend TeamNL. IJsstadion Thialf in Heerenveen is het belangrijkste schaatsstadion van Nederland en heeft de snelste laagland-ijsbaan ter wereld.

Evenementenoverzicht 2023 – 2024

Daikin NK Alround & Sprint: 24 en 25 februari 2024

Viking Races: 8 en  9 maart 2024

IJspeedway 5-7 april 2024

Viking Races

De Viking Race is het grootste internationale schaatstoernooi voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorieën van 11 jaar tot en met 16 jaar. Tijdens dit tweedaagse toernooi dat sinds 1989 wordt georganiseerd gaan zo’n 288 jonge schaatsers onderling de strijd aan in IJsstadion Thialf in Heerenveen. De deelnemers komen onder andere uit Nederland, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Italië, Polen, Finland, Wit-Rusland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Denemarken, Ierland, Estland, Frankrijk, Spanje, België en rijders uit het gewest Fryslân. Veel schaatsers die nu aan de internationale top staan hebben in het verleden ereplaatsen behaald tijdens de Viking Race.

Parkhotel Tjaarda

Parkhotel Tjaarda ligt verstopt in de Friese bossen bij Oranjewoud. Hoewel Heerenveen op een steenworp afstand ligt, vindt u in Tjaarda vooral een oase van rust. Ons hotel is de ideale plek om te ontsnappen aan de waan van de dag. Wij bieden een culinaire ontdekkingstochtwellness én een prachtige omgeving.

Ons hotel beschikt over een bruidssuite, 3 juniorsuites, 3 familiekamers, 1 mindervalide kamer, 15 comfort, 18 comfort plus en 29 luxe kamers (met terras en boszicht).

Waarom Tjaarda voor uw verblijf in Friesland?

Er zijn natuurlijk erg veel hotels, ook in Friesland. Bij ons bieden wij u echter een speciale ervaring & luxe die zeldzaam is. U kiest voor ons vanwege:

  • Onze uitstekende service
  • Onze prachtige omgeving
  • Onze luxe kamers
  • Geweldige faciliteiten

Een kamerreservering maken?

Een reservering maken voor uw overnachting kan eenvoudig via tel: 0513 433533, per email: reserveringen@tjaarda.nl of door hier online een kamer te reserveren.

Home Parkhotel Tjaarda nabij Thialf Heerenveen
Boek uw kamer