Meerdaags vergaderen

Vergaderen en overnachten op een bijzondere locatie

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in een groene omgeving voor meerdere dagen?
Hotel Tjaarda Oranjewoud, vlakbij het Friese Heerenveen, is de plek waar u meters kunt maken en strategieën kunt uitwerken. Al onze vergaderarrangementen zijn inclusief zaalhuur, onbeperkt koffie, thee en water, gebruik van blocnote en pen, flip-over en scherm en gebruik van draadloos internet.

Actief vergaderen?

Bewegen tussendoor creëert ruimte in de hersenen voor nieuwe ideeën en inzichten. Dit hoeft niet altijd lang te zijn. Het kan al voldoende zijn om het hotel uit te lopen en een stevige wandeling te maken. Wist je dus, dat als je ons hotel uitloopt je direct in het bos staat? Wij hebben mooie wandelroutes beschikbaar. Naast het wandelen is het ook mogelijk om iets actievers te ondernemen. U kunt hierbij denken aan abseilend de 30 meter hoge uitkijktoren Belvédère afgaan, boogschieten, touwladderklimmen, teambuildinggames of een GPS tocht. Samen met Mountain Network Heerenveen is in het Oranjewoud een actieve en sportieve GPS-tocht uitgezet.

De juiste ambiance

Naast verschillende vergaderzalen, hebben we sfeervolle hotelkamers, een Wellness & Spa, een restaurant met prachtig terras, een grand café 1834 en een gezellige bar om de dag goed af te sluiten en nader tot elkaar te komen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om te vergaderen en te overnachten, neem dan gerust contact met ons op.

v.a. € 217

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Zakelijk
arrangementen

Home Arrangementen Meerdaags vergaderen