Een culinaire belevenis met heerlijke smaken

Dineren in Marijke Muoi Wine & Dine laat zich het beste omschrijven als een culinaire ontdekkingstocht. Laat u meevoeren in een proeverij van 10-gangen.

Prieuwke menu

Geniet van 10 culinaire gerechtjes in 5 gangen geserveerd à € 65,00 per persoon. Additioneel presenteren wij u graag een bijpassend wijnarrangement. Wij laten u met elk gerechtje smaakvol verrassen. Wij houden rekening met de verschillende seizoenen en daarmee de producten die bij dat seizoen passen. Denk hier b.v. aan heerlijke verse aardbeien, asperges of wildgerechten in oktober en november.

Praktische zaken en reserveren

U vindt ons in de bossen van Oranjewoud, vlakbij Heerenveen. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid en er is tevens de mogelijkheid om uw auto op te laden. Heeft een dieet, voorkeur of dient u rekening te houden met bepaalde allergenen die u niet mag, geef dit alvast door bij de reservering. Wij houden ten alle tijden rekening met speciale wensen.  We nemen u reservering graag aan per mail (reserveringen@tjaarda.nl), telefoon ( 0513-433533) of online.

v.a. € 65,00

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Diner
arrangementen

Home Arrangementen Prieuwke menu