Nieuw! Heerlijke arrangementen met een gouden randje.

Combineer een onvergetelijke VIP tour door museum Belvédère met een overnachting en een diner in een tophotel!

Voor dit arrangement werken wij samen met Museum Belvédère*.

Tjaarda Royal Arrangement Museum Belvédère

Ons Tjaarda Royal Arrangement Museum Belvédère is inclusief:

 • exclusieve persoonlijke rondleiding door museum Belvédère* en inclusief ontvangst in het museumcafé met koffie, thee en iets lekkers, een rondleiding van 45 minuten en een catalogus/boek voor mee naar huis
 • 1x overnachting in een luxe kamer
 • 1x uitgebreid ontbijt
 • exclusieve chocolade patisserie op de kamer
 • glas prosecco als aperitief
 • amuse bij het diner
 • 1x 3-gangen Tjaarda’s Gourmand menu in Marijke Muoi Wine & Dine

Prijs: vanaf € 275,- per persoon. De prijs van dit arrangement is exclusief toeristenbelasting à € 2,90 p.p.p.n..

Uitbreidingen

Inclusief uw arrangement is ons Gourmand menu, een 3-gangen diner met een keuze in voor- hoofd en nagerecht. Uitgebreid tafelen? Kies dan voor 1 van de Signatuurmenu’s, 4-gangen (toeslag € 5,- p.p.), 5-gangen (toeslag € 15,- p.p.) of het bijzondere sharing dinner bestaand uit kleine gerechtjes in 4-gangen geserveerd (toeslag € 10,- p.p.)

*Museum Belvédère

Inclusief het bovenstaande arrangement is een exclusieve persoonlijke rondleiding door het museum (45 min.). De rondleiding is voor maximaal 2 personen – maximaal 4 personen uit hetzelfde gezelschap.  U wordt in het museum verwelkomd door een medewerker van het museum. Zij gaat een persoonlijke rondleiding geven en vertelt over de ontstaansgeschiedenis van Museum Belvédère, ook wordt er aandacht geschonken aan de huidige expositie en wordt er stil gestaan bij hoogtepunten uit de collectie van het museum.

Hét museum met moderne en hedendaagse kunst sinds november 2004. Het museum toont een collectie van belangrijke Friese schilders, maar laat daarnaast ook werken van geestverwanten uit binnen – en buitenland. Voor de Friese kunstenaars wordt museum Belvédère een thuishaven, een plek die ze als eenlingen in de kunst nooit hebben gehad. Het museum ligt op wandel- en fietsafstand van Parkhotel Tjaarda

 

Overnacht in Oranjewoud & geniet

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Film: Een koninklijke overnachting in Parkhotel Tjaarda

Marijke Muoi Wine & Dine

Culinair genieten van eerlijke en ambachtelijke gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten van onze lokale leveranciers.

Ons dinerconcept is een 3 t/m 5 gangen menu en deze kunt u nog uitbreiden met ons kaasassortiment. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met een verrassende smaak en een moderne presentatie. Bent u vegetarisch of veganist dan presenteren  wij  u graag ons groentemenu van 4 gangen.

Onze keuken kookt passend bij het seizoen. De gerechten zijn eerlijk en ambachtelijk waarbij in de bereiding gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten.

Waarom Tjaarda voor uw verblijf in Friesland?

Er zijn natuurlijk erg veel hotels, ook in Friesland. Bij ons bieden wij u echter een speciale ervaring & luxe die zeldzaam is. U kiest voor ons vanwege:

 • Onze uitstekende service
 • Onze prachtige omgeving
 • Onze luxe kamers
 • Geweldige faciliteiten

Dit bijzondere culturele arrangement reserveren

Komt u straks genieten van alle rust en natuur wat deze omgeving te bieden heeft?  En wilt u daarna lekker ontspannen in ons hotel? Het is het bezoek zeker waard. Reserveren kan via tel: 0513 433533, per email: reserveringen@tjaarda.nl of via onderstaand formulier. Bij het veld opmerkingen kunt u invullen op welke dag en welk tijdstip u de rondleiding door het museum wenst. Uw boeking is pas gegarandeerd nadat u van ons een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen.

v.a. € 275,-

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Diner, Hotel
arrangementen

Home Arrangementen Tjaarda Royal Arrangement: Museum Belvédère