Een fijne complete 5-daagse vakantie!

Voor een heerlijke vakantie hoeft u helemaal niet ver van huis te gaan! Pak uw koffers en trek er 5 dagen heerlijk op uit in eigen land. Er even helemaal uit in een luxe ambiance midden in de prachtige bosrijke omgeving van Oranjewoud.

Dit arrangement is inclusief:

 • 4x overnachting in een comfortplus kamer
 • 4x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1x 3-gangen Tjaarda’s Gourmand menu
 • 1x halfpension diner
 • 1x sharing diner
 • 1x Grand Café menu 1834
 • vrij gebruik van zwembad, whirlpool en fitnessfaciliteiten
 • diverse wandel- en fietsroutes

*Prijs: vanaf € 495,- per persoon per arrangement. Exclusief toeristenbelasting à € 2,90 p.p.p.n. en eventuele single toeslag à € 25,50 p.p.p.n.

Met deze complete mini vakantie van Parkhotel Tjaarda geniet u van 4 luxe overnachtingen. Inclusief heerlijke gerechten uit de culinaire bistro en Grand Café met een uitgebreid ontbijt.

*Prijs

De prijs van het arrangement is afhankelijk van seizoen, welke dag van aankomst en evenement en tevens exclusief toeristenbelasting € 2,90 p.p.p.n. en eventuele single toeslag € 25,50 p.p.p.n..

 

Uitbreidingen; maak van uw luxe mini vakantie een royale vakantie!

Inclusief het arrangement is een verblijf in een gerestylede comfortplus kamer. U kunt ook kiezen voor een luxe kamer (met balkon of terras, toeslag € 13,50 per nacht), of een Royal suite (vr/za toeslag € 35,- per nacht, zo-do € 15,- per nacht) of een Royal Luxury Suite (vr/za toeslag € 85,- per nacht, zo-do € 60,- per nacht).

Wilt u uw arrangement verlengen met 1 of meer nachten? Of het arrangement 2x achtereenvolgens reserveren? Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee!

Thuisvoelen in het Friese landschap; Tjaarda uw hotel in Friesland

Wilt u genieten van de prachtige natuur en u daarnaast laten onderdompelen in luxe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Wij zijn trots op onze prachtige locatie en luxe hotel wat van alle gemakken voorzien is. Zo kunt u zorgeloos genieten in het mooie Friesland midden in de natuur.

Film: Reserveer een koninklijk verblijf in Parkhotel Tjaarda

Overnacht in Oranjewoud & geniet

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Grand café 1834 en Marijke Muoi Wine & Dine

Inclusief de 5-daagse mini vakantie zijn 4 diners. U dineert driemaal in onze culinaire bistro: Marijke Muoi Wine & Dine en eenmaal in Grand Café 1834.

Marijke Muoi Wine & Dine

Culinair genieten van eerlijke en ambachtelijke gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten van onze lokale leveranciers.

Onze keuken kookt passend bij het seizoen. De gerechten zijn eerlijk en ambachtelijk waarbij in de bereiding gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten.

Grand Café 1834

Eten en drinken met karakter!  Met duidelijke ‘roots’ in de Friese wouden maken wij  veel gebruik van de kwaliteit van lokale leveranciers. Riekele Heida en zijn team heten u van harte welkom in Grand café 1834.

Waarom Tjaarda voor uw verblijf in Friesland?

Er zijn natuurlijk erg veel hotels, ook in Friesland. Bij ons bieden wij u echter een speciale ervaring & luxe die zeldzaam is. U kiest voor ons vanwege:

 • Onze uitstekende service
 • Onze prachtige omgeving
 • Onze luxe kamers
 • Geweldige faciliteiten

De 5-daagse vakantie reserveren

Komt u straks koninklijk genieten van alle rust en natuur wat deze omgeving te bieden heeft? En wilt u daarna lekker ontspannen in ons hotel?d. Reserveren kan via tel: 0513 433533, per email: reserveringen@tjaarda.nl of via onderstaande reserveringsknop.

 

v.a. € 495,-

terug naar overzicht

Meer Hotel
arrangementen

Home Arrangementen 5-daagse mini vakantie