Woudster – Ons eigen biermerk

Woudster – Ons eigen biermerk

13 mei 2019

Tjaarda lanceert eigen bier: Woudster

Oranjewoud- Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud lanceerde afgelopen woensdag 8 mei het eigen biermerk Woudster. Het bier is exclusief ontwikkeld voor Grand café 1834 van Hotel Tjaarda.
Onder grote belangstelling tapte Reitse Spanninga het 1e Woudster biertje. Vervolgens had burgemeester Tjeerd van der Zwan de eer om deze te proeven. Hij smaakte prima, aldus de burgemeester.
Het Woudster bier is een licht en fris tarwebier op basis van Amerikaanse hopsoorten en met sinaasappelschillen. Het Woudster bier is een ode aan de Oranjes die in de zeventiende eeuw in Oranjewoud verbleven. Tevens is het een ode aan het dorp Oranjewoud.
Het restproduct van de Woudster, het bierborstel, wordt volledig gebruikt voor het bierborstelbrood wat in Tjaarda geserveerd wordt.

Foto’s: Hielke Weening

terug naar overzicht
Home Nieuws Woudster – Ons eigen biermerk

iets voor u?

Wellness Verwen Pakket v.a. € 50,-

Lekker ontspannen!

Toe aan een verwarmende wellness behandeling? Kom heerlijk genieten! Maak gebruik van ons voordelige ‘wellness verwen pakket’ en krijg het Dr.Hauschka winterbad cadeau!* Het wellness verwen pakket is inclusief: Hotstone rugmassage Voetpeeling met voetmassage Dr.Hauschka ‘winterbad’ badolie cadeau Prijs: € 50,- per persoon (i.p.v. € 62,50) Reserveren kan via tel: 0513 433533 of per email: […]

meer informatie