Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als chef kok!

Met een rijke ervaring in de culinaire wereld brengt Mark van Noord een frisse blik en passie voor koken met zich mee. ‘De lokale boer in de keuken brengen, bijna alles is wel binnen de provinciegrenzen te verkrijggen. Op deze manier werken wij duurzaam én met respect voor de seizoenen en de natuur’ geeft de nieuwe chef aan.

Mark van Noord heeft zijn sporen verdiend in gerenommeerde keukens, waaronder Michelin ster restaurant – Hotel ‘Merlet’,  Gastronomisch 5-sterren hotel ‘de Echoput’, Restaurant ‘de Jouster Toer’ en Hotel – Restaurant ‘’t Schippershuis’.

Mark kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij Parkhotel Tjaarda en is vastbesloten bij te dragen aan de succesvolle voortzetting van Parkhotel Tjaarda.

Kennismakingsdiner in mei

Ontdek de smaak van onze nieuwe chef! Ter kennismaking serveren wij in Marijke Muoi Wine de gehele maand mei een kennismakingsdiner.

Chef’s menu à € 59,- p.p.

De gehele maand mei serveren wij een 4-gangen chef’s menu inclusief aperitief en amuses voor € 59,- per persoon

Chef’s menu inclusief een overnachting à € 135,- p.p.*

Inclusief:

  • ontvangst met aperitief en amuses
  • 4-gangen Chef’s menu
  • overnachting in een comfortplus kamer
  • uitgebreid ontbijtbuffet

*Prijs

De prijs is exclusief toeristenbelasting € 2,90 p.p.p.n. en eventuele single toeslag à € 25,50 p.p.p.n.

Net even dat beetje extra luxe? Maak uw verblijf compleet en kies voor een luxe kamer (toeslag 13,50 per nacht) of een Royal suite (vr/za toeslag € 35,- per nacht, zo-do € 15,- per nacht) of een Royal Luxury Suite (vr/za toeslag € 85,- per nacht, zo-do € 60,- per nacht).

Reserveren:

U kunt reserveren via reserveringen@tjaarda.nl of 0513-43533. U mag ook het onderstaande formulier invullen.

v.a. € 59,-

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Diner, Hotel
arrangementen

Home Arrangementen Ontdek de smaak van onze nieuwe chef kok!