Paasbrunch in Tjaarda op zondag 31 maart en maandag 1 april.

Dit jaar organiseren wij weer een gezellige familie paasbrunch op zondag 31 maart en maandag 1 april 2024.

Wij ontvangen u om 12.30 uur. De brunch duurt tot ongeveer 15.30 uur. Tijdens de brunch zijn drankjes uit het Hollands assortiment inclusief (frisdranken, sappen, koffie, thee, huiswijn, bier). Exclusief zijn de kosten voor speciaal-bieren, en buitenlands gedistilleerde drankjes.

Clown Auke is aanwezig voor de kinderen.

Paasbrunch

Als start serveren wij een huisgemaakte soep. Ons woudsterbrood met smeersels staan op tafel voor u klaar. Vervolgens kunt u genieten van een brunchbuffet waar wij de heerlijkste koude en warme gerechten serveren. De brunch sluiten wij af met een geserveerd dessert.

Prijs: € 54,00 per persoon, kinderen 2-12 jaar: € 32,50

Reserveren

Reserveren kan via tel: 0513 433533, per email: reserveringen@tjaarda.nl of via de onderstaand reserveringsformulier. U ontvangt vervolgens van ons een bevestiging via de mail.

Tijdens het paasweekend bij ons overnachten?

Ons 4-sterren hotel vindt u in het prachtige Oranjewoud, Friesland. Een prachtige plek om te overnachten en te bezoeken midden in het bos. Zo kunt u heerlijk rustig ontspannen zonder de drukte van de stad/het dagelijkse leven. Vervolgens wordt u wakker van de vogeltjes en kunt u rustig wakker worden met een douche in uw eigen luxe badkamer. Uiteraard staat er dan al een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in onze ontbijtzaal. Zo wordt uw overnachting in Friesland een ervaring om nooit te vergeten.

Wij hebben verschillende paas-hotelarrangementen samengesteld:

Royal Culinair Paasarrangement

4-daags Paasarrangement

3-daags Paasarrangement

v.a. € 54,00

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Diner
arrangementen

Home Arrangementen Paasbrunch op 1e en 2e paasdag