Welkomstdiner Thom van der Heide

15 maart 2019

Per 1 april gaat er in ons restaurant “de Oranjetuin een frisse wind waaien. Thom van der Heide gaat samen met onze chef-kok Joram van der Staaij het restaurant een nieuwe impuls geven. Om die reden hebben wij een speciaal 4-gangen menu voor u samengesteld.

Speciaal kennismakingsmenu

De hele maand april serveren wij een speciaal kennismakingsmenu.

MENU

4-gangen menu à € 38,50 p.p.
Ontvangst met een glaasje bubbels en twee mondvermaakjes

Tartaar van Albacore tonijn met vinaigrette van wadgarnalen en ponzu, geserveerd met kruidensla

***

Zacht gegaarde en gemarineerde schelvisfilet met geroosterde bloemkool en bloemkoolvelouté

***

Katlijker draadjesvlees geserveerd met aardappelmousseline, rode uien konfijt, gevogelte leverkrul en truffeljus

***

Gekarameliseerde witte chocolade panna cotta met anglaise en sorbet van “dikke citroen” van Weduwe Joustra

terug naar overzicht

Home Nieuws Welkomstdiner Thom van der Heide

iets voor u?

Ontdek de smaak van onze nieuwe chef kok! v.a. € 59,-

Chef's menu!

Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als chef kok!

meer informatie