Welkomstdiner Thom van der Heide

Welkomstdiner Thom van der Heide

15 maart 2019

Per 1 april gaat er in ons restaurant “de Oranjetuin een frisse wind waaien. Thom van der Heide gaat samen met onze chef-kok Joram van der Staaij het restaurant een nieuwe impuls geven. Om die reden hebben wij een speciaal 4-gangen menu voor u samengesteld.

Speciaal kennismakingsmenu

De hele maand april serveren wij een speciaal kennismakingsmenu.

MENU

4-gangen menu à € 38,50 p.p.
Ontvangst met een glaasje bubbels en twee mondvermaakjes

Tartaar van Albacore tonijn met vinaigrette van wadgarnalen en ponzu, geserveerd met kruidensla

***

Zacht gegaarde en gemarineerde schelvisfilet met geroosterde bloemkool en bloemkoolvelouté

***

Katlijker draadjesvlees geserveerd met aardappelmousseline, rode uien konfijt, gevogelte leverkrul en truffeljus

***

Gekarameliseerde witte chocolade panna cotta met anglaise en sorbet van “dikke citroen” van Weduwe Joustra

terug naar overzicht

Home Nieuws Welkomstdiner Thom van der Heide

iets voor u?

Relaties & Contrasten; expositie museum Belvédère v.a. € 119,-

Vanaf 7 maart tot en met 14 juni

Een tentoonstelling omvat hoogtepunten uit de kunstcollectie van het echtpaar Cora de vries (1944 -2010) en Hans de Vries

meer informatie