Per 1 april gaat er in ons restaurant “de Oranjetuin een frisse wind waaien. Thom van der Heide gaat samen met onze chef-kok Joram van der Staaij het restaurant een nieuwe impuls geven. Om die reden hebben wij een speciaal 4-gangen menu voor u samengesteld.
De hele maand april serveren wij een speciaal kennismakingsmenu.
4-gangen menu à € 38,50 p.p.
Ontvangst met een glaasje bubbels en twee mondvermaakjes
Tartaar van Albacore tonijn met vinaigrette van wadgarnalen en ponzu, geserveerd met kruidensla
***
Zacht gegaarde en gemarineerde schelvisfilet met geroosterde bloemkool en bloemkoolvelouté
***
Katlijker draadjesvlees geserveerd met aardappelmousseline, rode uien konfijt, gevogelte leverkrul en truffeljus
***
Gekarameliseerde witte chocolade panna cotta met anglaise en sorbet van “dikke citroen” van Weduwe Joustra
Luxe dineren in een prachtige sfeervolle setting!