Welkomstdiner Thom van der Heide

Welkomstdiner Thom van der Heide

15 maart 2019

Met trots kondigt Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud de komst van Thom van der Heide aan. “Per 1 april gaat er een frisse wind waaien, hij gaat restaurant ‘de Oranjetuin’ een nieuwe impuls geven” aldus directeur Tjitte de Wolff. Dit gaat Thom samen doen met chef kok Joram van der Staaij.
Thom ziet daarbij veel kansen om op deze fantastische locatie de kwaliteit en gastvrijheid verder te verhogen.

Restaurant ‘de Oranjetuin’ serveert het beste uit eigen land en streek!
De keuken van het restaurant laat zich het beste omschrijven als Nieuw Nederlands en Internationaal. Er worden 4 smaken op bord geserveerd waarbij de eerlijkheid van de producten gehandhaafd blijft. Door gebruik te maken van streekproducten van onze lokale leveranciers weten wij precies wat wij onze gasten serveren aldus chef kok Joram van der Staaij. Verder geeft hij aan zijn inspiratie te halen uit de verschillende keukens die in de loop der eeuwen de Nederlandse gerechten hebben beïnvloedt.

Speciaal in april een 4-gangen welkomstdiner à € 38,50 per persoon
Ontvangst met een glaasje bubbels

Vooraf twee mondvermaakjes
 

Tartaar van Albacore tonijn
vinaigrette van Wad garnalen en ponzu kruidensla

Zacht gegaarde schelvisfilet
gemarineerd met Himalaya zout, gegaard in limoen en olijfolie met geroosterde bloemkool en bloemkoolvelouté

Katlijker draadjesvlees
aardappelmousseline, rode uien konfijt, gevogelte leverkrul en truffeljus

Gekarameliseerde witte chocolade panna cotta

met  anglaise en sorbet van “dikke citroen”
van Weduwe Joustra

terug naar overzicht

Home Nieuws Welkomstdiner Thom van der Heide

iets voor u?

Goede vrijdag wandelarrangement (tijdens volle maan) v.a. € 89,50

Wandelexcursie tijdens volle maan

Speciaal uniek arrangement op goede vrijdag.

meer informatie