Hét hotel in het bos van Oranjewoud

Parkhotel Tjaarda ligt verscholen in de bossen van Oranjewoud, vlakbij Heerenveen. Statige landhuizen en oude bomenlanen omringen ons viersterrenhotel. Ze herinneren aan de tijd dat de koninklijke familie in Oranjewoud verbleef.
Een idyllische plek met een unieke sfeer. Vanuit ons hotel stapt u meteen de natuur in. De omgeving is een fiets- en wandelparadijs met prachtige routes langs diverse natuurgebieden met telkens een ander karakter en diverse bezienswaardigheden.

Op pad in de schitterende regio!

Parkhotel Tjaarda ligt midden in de prachtige bossen in Oranjewoud, nabij Heerenveen. Benieuwd wat u allemaal in de omgeving kunt doen?

Ontdek de Gouden plekken van Heerenveen en Oranjewoud!

Fietsverhuur Parkhotel Tjaarda

Wilt u tijdens uw verblijf in het hotel een fiets huren? Geen probleem. U kunt voor 10 euro per dag een fiets huren om de prachtige bosrijke omgeving te verkennen.

De mooiste wandel- en fietsroutes van Friesland

We vertellen u graag welke routes mooi zijn om te wandelen en te fietsen. De wandelroutes zijn opgesteld door Staatsbosbeheer, de fietsroutes door VVV en ANWB. Landhuisroutes, merenroutes, routes door het bos, cultuurroutes: overal kunt u langs. En een lunchpakket voor onderweg regelen we graag voor u!

Home Over Tjaarda Omgeving
Boek uw kamer